Pszczelarnia
15:18, 27 mar 2012

Ciekawy ten ul, kto malował tego kwiatka?
Super to wygląda

dziękuję Aniu !
a ja czekam na ciepełkojuż mój M wyciągnął leżaczek, fotele czekają na tarasie - tylko wciąż za zimno aby usiąść z kawką ...., a podobno w weekend ma nawet śnieg padać
![]()
[img
Dziękujemy całą brygadąTakie wzruszające wpisy
Fajnie, zaglądam a tu taka niespodzianka. Ostatnie wydanie miesięcznika "Ogrody" zamieściło moje zdjęcia z zakładania trawnika z rolki. Pochodzą one właśnie z ogrodu z lustrem.Jest nasza niezawodna brygada w akcji: Zdzisio, Sławek a na końcu Grześ.
![]()
![]()
![]()
Pieknie!! I te klatki i osłonki - oj bardzo w "moich" klimatachJak różyczki przetrwały zimowe zawieruchy?
Safoyo, miło widzieć Twoje poczynania. Jak zwykle pięknie, romantycznie i w moich ulubionych klimatach. A jak wiatry na Waszym wzgórzu? Mi głowę urywają, lecą przez cały potok. Nijak nie idzie się zasłonić.

Irenko, nie narzekam, bo i tak jak na takiego rozpieszczonego psa to on jest bardzo grzeczny
Krokusów mam bardzo dużo przed domem...... w końcu je wygniecie niechcacy, ale zdążą oczy nacieszyć....a i Misiek w takim kwieciu to widok rozwalajacy na łopatki
Szukałam MIska w krokusach...ale to grubsza robota...zaraz koniec przerwy. Ale znalazłam foto z 27 marca....
![]()
A to sprzed chwili czyli rok później...ależ zimno i wieje brrrrrr.......wolę dziś pracować w biurze niż na polu. Jeden rząd krokusów dopiero wychodzi z ziemi, a drugi jeszcze nie w pełni..... Rok temu jednak było cieplej.... tylko w jednym miejscu mam krousy szybciej niz w poprzednim.
![]()
Szybki bieg (tradycyjnie nie ubrałam się cieplej, bo tylko na sekundke wyskoczyłam)
Łezka przy tarasie zakwitła... rura do przestawienia.....tu nie miało być żadnych kwiatków tylko trawa...
![]()