Aniu, nazywasz to trochę wiosny.....to wiosna w pełni ! Trochę to jest u mnie.... kilka jakichś małych kwiatków..... może wstawię fotki jak zagryzę stresik lodami, ptasim mleczkiem i zapiję colą
Naprawdę masz ślicznie.... jest na co popatrzeć.... nie mogę się nadziwić ile Ty masz tych różnych kwiatów
Super zdjęcia ze spotkania z Agatą
ale kwiatki słabe w tamtym roku hiacynty były takie i kwitły drzewa a teraz jeszcze ni widu ni słychu z drzewami, a jeszcze przez ten ostatni mróz chyba straciłam powojnik Popiełuszko, miał już pąki, a dzisiaj patrzę a wszystko ciemnobrązowe, jak nie odbije od dołu to będzie (_,_)
Cześć Aniu, fajnie,że jesteś już zdrowa? oglądałam wiosnę u Ciebie
Dzięki Aniu prawie jest dobrze, ale po pracy zawodowej jeszcze nie mam sił na ogród a szkoda, bo roboty huk, a jeszcze córka uszczęśliwiła mnie nowymi nabytkami i śmiała się, czy znajdę na nie miejsce w swoim ogrodzie ;P kupił mi 8 liliowców, 2 pienne i 2 rabatowe róże, siedemnaście paczek mieczyków 17x5, tak, że czeka mnie nie lada wyczyn dokładnie nie przeglądałam tych roślin, jutro, je pospisuję, żeby wiedzieć co mam ;D
Alinko po raz kolejny oglądam Twój piekny ogród dużo pracy ,ale efekt imponujący Powiedz prosze co to za krzew na pierwszym planie ,czy to jakaś odmiana berberisa?
Oj tak!! murek i roślinki bardzo ,bardzo
Z Twoją głową wszystko w porządku! ja przekopywałam na jesieni i mówiłam ,ze już jest ok.A wczoraj od nowa kombinowałam!
Kolejne tulipany się otwierają i zaczyna mnie to zadziwiać! Zupełnie nie pamiętam, żebym coś takiego sadziła. Wydawało mi się, że kupiłam cebulki tulipanów białych, czerwonych i pomarańczowych. A tu tymczasem...
A na dodatek zupełnie zapomniałam, że razem z szafirkami posadziłam jakieś miniaturowe tulipany! Chyba muszę zacząć robić notatki!
Boskie - no i ten rh - my jeszcze miesiąc poczekamy