Jasne że pamiętam pierwsze dni Kajtusia u ciebie .Nadal mnie rozmieszają te zdjęcia łącznie z treścią he,he.A moja Moli jeszcze nigdy nie była u fryzjera ,pani nożyczkami robi jej fryzurę Pokażę kiedy się ociepli .Strzygę ją na działce a ptaszki mają puch na gniazda jak znalazł

Telefon był nieużywany, dobry ale starszy model ,niech komuś służy

Wiesz jakie róże wyciągałam ze śmietnika?Annie Laurie Mc Dowell,,,,Clarie Austin,,,,Francine Austin,,,,Let,s Celebrate i Princesse sibilla de luxembourg.Gdybym je straciła byłoby mi ogromnie żal .To będą piękne róże ,kiedy urosną.
Haniu trzymam cię za słowo !! koniecznie musimy to oblać Kazdy trzymany kciuk działa jak czary .Ach te serdeczne koleżanki co ja bym bez was zrobiła, nie ma to jak babskie wsparcie .U mnie kobiet brak

O przepraszam od czasu do czasu synową wypożyczam jako negocjatorkę w zbiciu cen .Choć ekonomistka ze mnie nie zła, to jedynie zawodowo .Prywatnie nie umiem się targować he,he Ona jest dużo lepsza bo nie pozwala na zbyt duży rozrzut kasiorki z teściowej portfela,, na zakupy tylko z moja synową .Ciężki okres minie Haniu bo nic nie trwa wiecznie ..Miłego wieczoru dziewczynki