Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 18:11, 12 kwi 2012

Cuuuudowna Mam nadzieję, że jutro takie widoki zastaniesz!! O zdrówku pisałam u ciebie, buziaki i dziękuję, ja kocham takie kolory!
Celina 21:42, 12 kwi 2012

Kolorki zacneU mnie szafirki dopiero łebki wysunęły z ziemi.
an_tre 21:58, 12 kwi 2012

Irenko wraz z pozdrowieniem sasanka

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 22:03, 12 kwi 2012

Aniu, prześliczna, a przed wszystkim kwitnie!!!

Celinko, wiosna to jednak kolory, ale jak widziałaś, moje też ledwo wyłażą
AgnieszkaBK 22:14, 12 kwi 2012

asc napisał(a)

Irena wydmurzyca jes wysoka, głegoko sie korzeni jak perz i bedzie zgłuszać drzewa....... posadz sobie tam co innego...barwinków ci dam....one płycej sie korzenia..posadz dąbrówkę.....kupisz 10 krzaczkó i będzeisz sobie je rozmnażac....brunere, i ine rośłiny do cienia...... Poza tym wydmurzyca z tego co pamietam jest do słońca. Ma ładne stalowe liście.... ale do wiadra lub beczki sadz.

Ale mi klina zabiłaś!!! to co może te dorosłe sosny zdominować?
to chyba zrobie tak jak mówisz, ograniczę jakimś naczyniem, bo co ona z kłączy się rozrasta? i musi byc jakieś dno w naczyniu?

Poszukaj w necie coś na temat tej wydmurzycy... ja mogę coś mieszać..... ale wiem dlaczego ją wyrzuciłam... a naprawdę niewiele rzeczy wyrzuciłam..staram sie oddawać lub gdzieś upychac..
Beka może być bez dna

Ania ma rację. Ja też miałam z tą trawą problem..... jest bardzo ładna, ale jeszcze bardziej ekspansywna. Do tego jak masz dobrą ziemię, to rozrośnie się potężnie..... a korzenie rzeczywiście jak perzu.... trudno później się jej pozbyć.
Milka 23:17, 12 kwi 2012

Agnieszko dziękuję teraz dzięki wam , wiem, ze osadzę ją w jakims wiadrze bez dna, że by mi nie rozwaliła ogrodu; skoro ona chroni wydmy, to faktycznie musi mieć głęboki system korzeniowy
Sebek 23:29, 12 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko ale sie u Ciebie naczytałam az mnie oczy bola i pewnie pójdę spac. 10 stron tego było.

Bożenko, jeszcze trochę, a poczuję się winna, że przeze mnie oczy cię bolą

Tak, to jest, jak człowiek wrzuca foty pod nazwą ,,pocieszacze"

powoli, codziennie coraz bardziej rozkwita Gwiaździsta

U nas przed szkołą już kwitnie na całego
Mala_Mi 00:48, 13 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Agnieszko dziękuję teraz dzięki wam , wiem, ze osadzę ją w jakims wiadrze bez dna, że by mi nie rozwaliła ogrodu; skoro ona chroni wydmy, to faktycznie musi mieć głęboki system korzeniowy

I znów Ci namieszałyśmy w głowie
barbara_kraj... 01:11, 13 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Do 2 m nawet!!!
Celina 10:11, 13 kwi 2012

Jak się masz trzynastopiątkowo?