Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Juzia 08:14, 12 kwi 2012

Ślicznie wyglądają na tle maty
mira68 08:20, 12 kwi 2012

Witam śliczne te cisy można zapytać o cenę
Krys 11:01, 12 kwi 2012

Kasiu piekne te cisy i rewolucja rewelka Też mam taka mate na siatce i jestem bardzo zadowolona
Juzia 11:09, 12 kwi 2012

Krys napisał(a)
Kasiu piekne te cisy i rewolucja rewelka Też mam taka mate na siatce i jestem bardzo zadowolona

Ja póki ją miałam na satce to też byłam zadowolona....do czasu wielkiej wichury przed zimą.
Mata się położyła razem z całą siatką ogrodzeniową
Ale wzmocnienia już kupione i przed sezonem grillowym znów będziemy mocować
sylllwia 11:15, 12 kwi 2012

bociek napisał(a)

Bylo:

Jest:

Maty fajnie odizolowały Cię od sąsiadów, a cisy super się wybijają na ich tle
monitka 21:07, 12 kwi 2012

Bociek ale zadziałałaś, ślicznie to wygląda i popatrz M załapał bakcyla na zmiany
bociek 21:16, 12 kwi 2012

Ja lubie te maty, nie kazdy jest do nich przekonany i nie kazdemu musza sie podobac. Pewnie, ze wolalabym sciane zieleni, ale na razie musi mi wystarczyc wiklina

Juzia, u mnie tez czasami sie osuwa z fundamentu, wtedy albo poprawiam sama, albo czekam, az M mocniej przymocuje.

Dopiero wrocilam z ogrodu, jeszcze nigdy nie sadzilam po ciemku

Przyszly konwalniki na podklady przy tarasie, a poniewaz wczoraj byla zabawa z cisami to i miejsca nie przygotowalam i wszystko robilam na wariata. Tym samym przy cisach dalej balagan, milorzab bidulek wciaz czeka na swoja kolej, ale za to konwalniki wsadzone. Jutro tylko dam im kamyczkow dla kontrastu no i chyba znowu weryfikacja planu bedzie Wszystko zalezy czy dojdzie kolejna paczka z sadzonkami czy nie Ale moze wreszcie porobie jakies zdjecia, bo obiecuje, obiecuje, a fotek brak...

A, jeszcze bede sama robic podpory dla powojnikow, bo one nie bardzo na tych matach wiklinowych maja sie czego czepiac i efekt jest taki, ze szparkami przeciskaja sie do siatki i sasiedzi maja powojniki a my fige z makiem
bociek 21:22, 12 kwi 2012

monitka napisał(a)
Bociek ale zadziałałaś, ślicznie to wygląda i popatrz M załapał bakcyla na zmiany

Z tymi zmianami u M to jest naprawde totolotek Cisy mu podpasowaly, wiec i ja sie ciesze, bo troche sie balam reakcji, szczegolnie, ze niemal codziennie cos nowego kupuje do ogrodu

Przedstawilam mu propozycje kolejnej zmiany (musze tak etapami, powolutku oswajac), ale tak to ubralam, ze niby to byl jego pomysl Nie wiem tylko czy sie nie rozmysli, jak przyjdzie czas realizacji, bo znowu beda wykopki A on tego nie znosi organicznie... Po prostu mu szkoda Ma dobre serce chociaz udaje twardziela
an_tre 21:57, 12 kwi 2012

Wiosenne pozdrowienie dla Ciebie Boćku

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bociek 22:27, 12 kwi 2012

Dziekuje Aniu, rowniez pozdrawiam wiosennie