Lini mi sie bardzo podobaja!
Tam w lewym rogu jest hustawka i raczej przez najblizsze lata jej nie rusze bo Maya mala, trzeba moze przesunac to koeczko..?Co o tym myslisz?
A to w okol "wiezyczki" to jest taki odstep od murow? -->pytanko do Twojego M. - jak to sie robi...ubijasz ziemie, kraweznik i posypujesz kamyczkami???dziekuje za info
Pytam bo moj M. jest noga w tym wszystkim i jak sie sama nie dowiem to on napewno nie pomoze.. :/
Na tych zdjęciach widnieją idealne rośliny ra żwirową rabatę. Numerem jeden jest tu lawenda, czosnki, macierzanki, bukszpanowe kule, bodziszek, Salvia nemorosa
Jaka odmiana lawendy jest najlepsza do posadzenia u nas? Żeby nie przemarzła, była mocno fioletowa.
Wczorajsze kompozycje po przeniesieniu do domu i do ciepła nieco przywiędły, więc z samego rana nalałam wody do naczynia i powstawiałam głównie prymulki, aby się napiły wody. Idę w tym roku w metal i drewno.
No i ja coś mam takiego samego jak Danusia Od razu poczułam sie bardziej profesjonalnie.....
Mam taką samą miskę!!!!!
Nie wiem jak i kiedy to zrobię, po ulicy jeżdżą samochody i jak położę się przy asfalcie to będą pukać się w głowę przejeżdżając.
Sporo cebulowych tam mam.
Wczorajsze kompozycje po przeniesieniu do domu i do ciepła nieco przywiędły, więc z samego rana nalałam wody do naczynia i powstawiałam głównie prymulki, aby się napiły wody. Idę w tym roku w metal i drewno.