Na projektowaniu się nei znam, ale na psach troszeczke...... proponuję Ci dal dobra ogrodu i pieskó oraz Twojego zrobić w tych rabatach ewidentne ścieżki dla psó..inaczej będą ci tratować wsystko po drodze.... odcinasz ich od ścieżki zdrowia..... ja porobiam w moich dużych klombach takei ścieżki..ja nawet przez nie nei prejdę, ael pies przeleci..i grzecnie z nich korzysta...najpierw obserwowałam któredy najchętniej biega..... i położyłam tam płyty kamienne.... ułozyłam kostkę U mnie sięsprawdziło. U siebie wrzucę jak to wyglada
Bardzo wam dziękuję
Ola mam nadzieję, że w tym roku pokażę dużo więcej zdjeć.
Mam już DOŚĆ zimna i chcę zieleni! Tak bardzo, że zrobiłam sobie "zielono" na stole. Na razie skromnie, ale już wesoło
Oto moje pierwsze dekoracje wiosenne:
Hanusia dziś w domu,ale wyjść z psem trzeba.Zaliczam spacery z regularnością zegarka.
I szukam wiosny ,jaki wy wszyscy ,we własnym ogrodzie i w okolicy.....
Haniu dzięki za takie cudne winogrona ( czy to Twoje?), co do święta trudno sie zdecydowac czy je obchodzic czy nie ale zgodnie z nową modą raczej nie, feministkom się to nie podoba, ale takie winogronka zawsze z przyjemnością można zjeśc. Dziękuje.
Duże masz te krokusy i już kwitną i mróz ich nie pomroził a u mnie trochę wyrosły przed zimą i teraz wystaja zmrożone liście i nic nie rosną ale ziemia na kamień zmrożona to i trudno się dziwic.