Wieloszko....u mnie huraganowato, bo bociany szybko latają...... za to u Ciebie spokojnie, bo przy projektowaniu ogrodu nie może być na hura (chyba, ze jest to u mnie ).
Bogdziu, no właśnie widzisz jak baaardzo pilnie pracuję
Widzę widzę ale za to własnie podwyżka się należy bo u nas od jakiegoś czasu wszystko na odwrót.
Ta tendencja zniżkowa utrzymuje się od kilku lat... 4 lata temu robiłam za te same pieniądze co teraz....wystarczy policzyć ile zdrożało paliwo, ZUS....... i się dziwicie, że siedzę nocami.....a co możemy zrobić?????
Marzenko - miałam iść spać, ale stwierdziłam, że poprawię zamówienie ma rh.... i zeszły 2 godzinki...... Pracowałąm krótko, ale siedziałąm na d przyjemnosciami długo
Witajcie ptaszki ranne i sowy nocne. Z tym dniem kobiet, to wytłumaczyłam sobie, że to dzień matki, żony, pracownicy, opiekunki etc. Takie uniwersalne święto.
A dzieci się rodzą na podwrocławskich "miejskich" wsiach. Tam jest taki rozrzut 3-4-5. Bocianów nie brakuje, choć nie wszędzie środowisko im sprzyja.
No coś się z tym cenami porobiło i nie ma na to racjonalnego wytłumaczenia. Spadam. Pa.
Aniu,w przerwie na kawę -bukiet na ławę!Samych miłych zdarzeń w sezonie ,nie tylko ogródkowym!