Ogrodowa przygoda Łukasza :)
18:43, 03 sty 2015
Mnie tez juz meczy to jedzienie hihihi

Planuj ja tez planuje tyle nam wolno w ten huragan pogodowy

U mnie już po śniegu śladu nie ma, ale z tego co zapowiadają to jeszcze nie jest ostateczne pożegnanie. Przepowiednie Madżenkowe na temat kwitnienia krokusów na początku lutego chyba się sprawdzą
Mnie się wydaje, czy ktoś się zapomniał o podciananiu gałęzi
To żebym się nie pogubił
1. Twoja nowa wersja bardzo mi się podoba jeżeli chodzi o całość, ale przyczepiłbym się do jednej rzecz w szczególności. Chodnik o szerokości dwóch i pół metra to stanowczo za dużo, tyle o ile dobrze pamiętam powinna mieć ścieżka rowerowa z ruchem pieszymJak dla mnie to zdecydowanie za dużo i nie będzie to dobrze wyglądać.
2. Jeżeli już chodzi o dopasowanie szerokości rabat nie jet to specjalnie konieczne bo rabat przy schodach jest stosunkowo malutka w porównaniu do rabaty miedzy podjazdem i chodnikiem i raczej nie musi być jej przedłużeniem. Nawet chyba gdzieś pisałaś, że chciałaś z niej całkowicie zrezygnować
3.Dwa samochody na moich wersjach z poszerzonym podjazdem zmieszczą się bez problemu, nawet dwa szerokie Lamborghini się zmieściTrzeba jednak sprawdzić jaka jest odległość miedzy bramą garażową a prawą krawędzią domu, aby wjeżdżając do garażu samochód stojący po prawej nie przeszkadzał w wjeżdżaniu.
Mierzyłem to, ale lepiej się upewnić, a najlepiej zmierz i podaj ten wymiar
4. no i co najważniejsze Twoja wersja nie wymaga dużych zmian i nakładów pracy co wiadomo wiąże się z kosztami
Śniegu tyle co u mniew sumie czego się tu dziwić, dużej odległości przecież nie ma