Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 10:30, 01 sty 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Byłam, fotki lasu i nartostrady z latoroślą w roli głównej widziałam - super Pozdrawiam Sylwestrowo

Dzieki Agus, Odpozdrawiam
kasiek 10:32, 01 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Widać, że wypad udany i pogoda dopisała. Śniegu u Was dużo więcej.
Karminczek cudowny Jak z bajki

Oj duzo było, bo juz topnieje...
Dziś 2 stopnie na plusie - wszystko odmarza, za to bałwana dzis będziemy lepić! Znów jakieś rzeźby poczynimy
A karmniczek przepiękny, a najważniejsze że z serca dany
kasiek 10:40, 01 sty 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka ale fajne białe szaleństwo . A wiesz, że ja nigdy nie jeździłam na nartach? Muszę spróbować koniecznie . Twój las rzeczywiście niesamowicie urósł od 2005r, robi wrażenie . Moc życzeń na Nowy Roczek przesyłam . Niech będzie pełen radości i uśmiechu . Buźka

Kasiula nic straconego - dopiero co córcię powiłaś, za chwilę razem z dziećmi na nartach smigać będziesz - w ramach nauki
Mojego małżonka nauczyłam jeździć na nartach po ślubie, i choć nigdy nie złapał pełnego bakcyla to nauczył się w ciągu sezonu jeździc
Drzewa rosną w swoim tempie, zawsze wydaje się że ślimaczym, a wystarczy cofnąć sie potem o kilka lat i człowiek jest w szoku
Życzenia i dla Ciebie zostawiam pełne ciepłych myśli i życzliwych ludzi
kasiek 10:42, 01 sty 2015

Urszulla napisał(a)
Wszystkiego naj,naj,naj na ten Nowy Rok
ale mi narobiłaś ochoty tymi nartami na małej górce cudowne białe szaleństwo

Ula, najgorzej jest się zebrać, potem juz nie chce się wracać
Bierz narty i śmigaj, bo coraz gorsze zimy mamy...
Dziękuję za życzenia i wzajemnie naj, naj składam
kasiek 10:45, 01 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
Świetne nartowo- sylwestrowe szaleństwo. Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku Kasiu.

Na marudzenie i smutki najlepszy jest ruch !
A rodzina mi niespodziankę sprawiła gotowością bojową
Dziękuje ze zyczenia Bogdziu i Tobie i twoim bliskim je równiez zostawiam
kasiek 11:05, 01 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Super zabawa Cudownego Nowego Roku

Dziękuje Gosiaczku i równiez cudów na ten Nowy Rok życzę
kasiek 11:16, 01 sty 2015

Gardenarium napisał(a)
Cudowne chwile z dziećmi, szaleństwa śniegowe i wszystko inne. Ja nie umiem, jakoś mnie to nigdy nie chciało pochłonąć, ale na łyżwach nie powiem, śmigało się piruety

Zima bez białych szaleństw jest... nudna i dość depresyjna - mało słońca, dzien krótki, zimno, w ogrodzie nie ma co robic, nic tylko koc , kawa i .... no właśnie i? Ludziom pracującym fizycznie np w ogrodzie, brak ruchu w zimie daje mocno we znaki, mnie nastraja wrecz depresyjnie (tyle że przy moim charakterze oznacza się to lekką nerwicą )
Nie lubie tego, a ja jak czegoś nie lubie to szukam i zmieniam..
Narty kocham od dziecka, to zasługa moich rodziców, tak samo jak łyżwy, kuligi, lepienie bałwanów... Radość płynącą z takiego spedzania zimy chce przekazać dzieciom - by sobie radziły z zimowymi dniami, by zima kojarzyła się nie tylko z choinka i prezentami ale i z szaleństwami na deskach, sankach, listkach, czy zwykłym zjeżdżaniu na tzw. pingwina...
Mojego męża nauczyłam dopiero po ślubie jeżdzić, tez go nie pochłonęło ale wie że wiele z życia skorzysta jak żona będzie w skowronkach
Widze jednak że podoba mu się skuter - wiec czemu nie? Kazdy musi znaleźć coś dla siebie
Pozdrawiam Danusiu
kasiek 11:29, 01 sty 2015

Agania napisał(a)
A gdzie ten fajny stoczek

Pięknego sylwestra i dalszego szusowania w NOWYM ROCZKU

Agatko to Siepraw, jechaliśmy obok Ciebie i z dala machaliśmy
Ciesze się jak dziecko że wykorzystaliśmy chwilę ze sniegiem i słoneczkiem bo dziś u nas buro i pada... deszcz... kicha...
Ale co tam, energi mam na wiele dni
Dziękuje i zyczenia zostawiam Tobie najlepszego,
kasiek 11:32, 01 sty 2015

Wszystkiego zielonego z okazji Nowego Roku!
U nas najlepiej bawiły się młodsze tygrysy!

A o północy sztandarowo odwiedziliśmy mosty na Wiśle, iluminacje zapierające dech w piersiach, niestety na fotkach nie widac, ale będą dziś w informacjach pokazywac bo działo się w Krakowie oj działo!

kasiek 14:03, 01 sty 2015

A na Nowy Rok nowy członek ogrodowej załogi

A potem doszedł niedźwiadek

Skąd brać śnieg?

Oczywiście śnieg zastał zabrany z murawy i teraz już są poważne luki w śniegowej pokrywie, do tego jest na plusie więc za chwilę będzie po śniegu...