Klon ściętolistny w tym roku czaruje kolorami. Jestem nim zachwycona. Sadziłam dwa klony w 2019. Ten ma pokrój pienny i szybciej się przebarwia. Ten drugi jest bardziej krzaczasty i dopiero nabiera kolorków. Dobrze, będzie dłużej kolorowo
Dzisiaj walczyłam z kompostem. 3/4 z kompostownika przeszło do worków. Będzie miejsce na jesienne resztki.
Przy okazji taka zagwozdka - kiedy lepiej wykładać kompost na rabaty: teraz czy na wiosnę? zawsze się zastanawiam... Jak Wy robicie?
Remont kuchni wysysa ze mnie wszystkie siły witalne. Wczoraj wizyta elektryka (Maciuś, buziaki ) i znów mała demolka. Nic, trzeba przetrwać, zrobić i znów mieć jakiś czas spokoju
Księżyc idzie ku pełni Będzie w środę. Oby odmienił się mój pech i chmury nie zakrywały nieba, jak to ma miejsce od kilku pełni...
A to kocyk, który jest na ukończeniu. Trochę za pstrokaty na jesienne klimaty, ale już go uwielbiam
Madziu, jakie kanciki. Piękne.
Kolory u Ciebie jesienne, Red Baron po prostu płonie. Wszystko jest tak dopracowane, wypielęgnowane, że zachwycać można się bez końca. Taras elegancki. Pięknie masz Madziu.