Albo taka wersja z przejściem zasugerowanym przez ema i większą rabata poza klombikiem w ogóle najchętniej bym powtórzyła podobny ,,klombik symetrycznie do obecnego ale na to nie ma zgody .
Pati nic innego nie robię tylko cały czas się zastanawiam nad ta rabata na pewno chce żeby była .
Szersza przynajmniej na wysokości ,,klombika,, nie może być bo się dotkną , a to moja ścieżka po której się poruszam ale może za klombikiem ja rozszerzyć
Dzięki za info. Ja swoje memory kupiłam przypadkiem - była jedna duuuża donica w Obisiu na totalnej wyprzedaży, czyba po dwie dyszki ( a naprawde spora kępa), no to bach i wziełam.
Trawiszcza będę sadzić na wiosnę jedzie wtedy ze mną całe multum bylin i traw które obecnie czekają w 3 miejscach.
A póki co południe cd.
Jedną z zalet tego miejsca, że ... jest całkowicie w innym rejonie niż południe, na tym mi zależało. Nie kojarzy się z pracą, obowiązkami, wspomnieniami - wszytko powstaje tam od nowa i to jest piękne!
Moje południe kocham jako miejsce dzięki któremu mogliśmy zrealizować swoje marzenia i te na południu i na północy.
No to dla uczczenia południa - kilka fotek
Świetnie powiedziane
A na kamerce podglądam kiedy pada, kiedy świeci słońce, jak śpewają ptaki i ,... czy mamy nowych sąsiadów
I cieszę się bo po deszczach woda zalega tylko na ubitej drodze - reszta bez zastoin wodnych