Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 19:42, 26 cze 2016
Do góry
Sebek napisał(a)
Kochani - zdjęcia od siebie wstawię pewnie potem (choć wyszły beznadziejnie )

umyłam ekran! ...przetarłam okulary! ...beznadziejne? a ja juz z 3x je oglądam przesadzasz ...beznadziejne to robie ja ...nawet aparatu nie wziełam zeby sie nie wygłupiac i nie błaznować.
Coś jeszcze, coś więcej... 19:28, 26 cze 2016

Do góry
Chłopaki dbają o parytety na O. Fajnie Sebek było Cię poznać osobiście (czy ta składnia ma sens?)
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:25, 26 cze 2016

Do góry
malkul napisał(a)

a masz? to ci szepnę

Nie mam - miałem te jesienne, ale wymroziło i wyrosły jakieś odrosty tylko...Szepnąć możesz i tak
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:21, 26 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Gdzie Ty 45 zawilców wciśniesz?

a masz? to ci szepnę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:20, 26 cze 2016

Do góry
Gdzie Ty 45 zawilców wciśniesz?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:49, 26 cze 2016

Do góry
Hop, hop!
"kradnę" fotoska od Lukiego, żeby też się pochwalić jakich super ludzi poznałam, a co!
Luki napisał(a)
Byłem wczoraj na spotkaniu ogrodowiska i Kindzi i Rysia, gospodarzom ogromnie dziękuję, udało się wszystko znakomicie te kilka zdrowasiek za dużo jeżeli chodzi o temperaturę wybaczamy, a na dodatek wieczorem przed wyjazdem podlało Wam pięknie ogród
Moja relacja w wątku spotkaniowym.

U siebie przyklejam zdjęcie grupowe

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:52, 26 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Gosia - miło Cię było wczoraj zobaczyć Opalona rzeczywiście jak Hiszpanka jesteś

praca w ogrodzie mi służy a chwasciory nadal rosną
Do raju daleko - u Ewy 16:57, 26 cze 2016

Do góry
Wklejam u siebie zdjęcie grupowe z wczorajszego spotkania u Kindzi, na którym miałam zaszczyt być obecna

Luki napisał(a)
Ja zacznę od zdjęcia grupowego

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Challenge Accepted pierwszy raz wszystko szczegółowo...sukces
Małymi kroczkami do celu... 16:53, 26 cze 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
Piękny groszek aż prosi o schrupanie róże też do schrupania Sebek nawet śmiał się że jak wydamy całka kasę na róże to rodziny sałatka z liści róży karmić będziemy. U ciebie widać że rodzina głodna nie będzie.

Magda u mnie wszystkiego po trochę warzywa, owoce no i kwiaty w tamtym roku z lenistwa warzyw nie posadzilam, a później strasznie zalowalam, bo nawet cukinie na grilla kupować musiałam,a wiadomo jak masz swoje to i smaczne i strasznie cieszy
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:11, 26 cze 2016

Do góry
Bożenko niech no ja tylko ogarnę tą rabatę bo na zdjęciach jest ok, ale na żywo to nawet koper mam w jeżówkach graby do ściecia, kilka buksów, chwasty, ścinki pozbierać i kolejne podpory dla roślin, to tylko na jedną rabatę, jutro ma być chłodniej to się uporam

Kasiu troszkę mnie źle zrozumiałaś ja wczoraj wręcz lamentowałem na roślinami bo chciałbym kupić, a tu miejsca nie ma, ale w tym roku już jest jakiś cichy głosik z tyłu głowy, który mądrze podpowiada by nie kupować, w zeszłym roku brałem jak leci, a później nie było gdzie posadzić Nie miałem nic na myśli jeżeli chodzi o styl ogrodu bo każdy ma taki jaki czuje najlepiej

Sebek tak zdążyłem, ale gdyby aparat zareagował wcześniej zdjęcie było by lepsze bo wtedy wyglądało by na modły do jeżówki Nie będę jednak męczyć zdjęciem, chyba, że chcesz koniecznie

Aniu już chyba opanowałem jak robić portrety purpurom bo miałem z tym problem a w szczególności mój aparat, który za czerwienią nie przepada
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:59, 26 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
E tam upał Pomyśl jakby 15 stopni było, dopiero tragedia

A tymczasem idę tam, gdzie klimatyzacja hula 24/7

Sebek, wolę 15 st niż 35 Nie cierpię upałów!

Klima hula w pracy czy na siłowni?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:58, 26 cze 2016

Do góry
Sebek zaproszenie stale aktulane!
Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016 15:40, 26 cze 2016

Do góry
Roberto dba o wszystkich, wody nalać? Bodzia gasi pragnienie w ten upał, skwar. Sebek prowadzi dyskusje, no i krąg uzależnionych ogrodomaniaków A Irenka znowu z wodą komuś na pomoc? https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/117/1176463/original.JPG[/img]
Zszywkowy ogród marzeń :) 14:43, 26 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Miło było Cię poznać I choć rozumiem, że po pierwszym spotkaniu emocje opadają tydzień to wstawanie o 6.52 w środku nocy w niedziele to już dla mnie szaleństwo
Bardzo sie cieszę z naszego spotkania aj tam szaleństwo
Małymi kroczkami do celu... 14:29, 26 cze 2016

Do góry
Piękny groszek aż prosi o schrupanie róże też do schrupania Sebek nawet śmiał się że jak wydamy całka kasę na róże to rodziny sałatka z liści róży karmić będziemy. U ciebie widać że rodzina głodna nie będzie.
Skąpana w słońcu 14:25, 26 cze 2016

Do góry
Lukasz2013 było miło Cię poznać i zapraszam w moje różano-liliowcow-jeżówkowe progi

Basiu, zdjęcia są tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6511-spotkanie-ogrodowiska-w-pszczynie-czerwiec-2016?page=27

Tutaj wkleję sobie na pamiątkę tylko to zbiorowe

Od góry:
Środkowy rząd:
Na dole:
Challenge Accepted pierwszy raz wszystko szczegółowo...sukces

Madzenka, mnie również było bardzo miło Cię poznać.

Cudnie było u Kasi i Rysia.
Ogród z pergolą 13:56, 26 cze 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Seba rozczaruję Cię ale prywaty tu wstawiać nie będę a ogród zapuszczony..
grujecznikowa,hortki jeszcze małe, szaleje chwastnica..

serby,przed urlopem robilismy akcje odchwaszczania i kładzenia nawodnienia i maty.kiedy mi one cień dadzą od południa...

i oczko przed domem,przed urlopem posadzilam w nim hosty od AniCh a tuja do strzyżenia, tylko kiedy..?

Słusznie Gdzie te chwasty?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:54, 26 cze 2016

Do góry
E tam upał Pomyśl jakby 15 stopni było, dopiero tragedia

A tymczasem idę tam, gdzie klimatyzacja hula 24/7
Miłkowo - sezon 2016-2022 13:37, 26 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Astrid parasol podłóź To niesamowite - albo nam przypala rośliny albo deszcz je maltretuje ... A ja znowu w biegu zapomniałem lilii sobie ściąć do wazonu... skleroza

Ma parasol z cedra i nie pomaga
A mnie źal scinac, ale moze ciachne, jak pachnace zakwitna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies