Cudna wyprawka się szykuje, dla dziewczynek to pełno takich cudeniek
No żeby na taki piękny czosnek trafić w sklepie ze śrubkami to trzeba mieć szczęście!
A w Pashiminach za sprawą zdjęć Anity coraz bardziej jestem zakochana
Wyprawka już prawie kompletna ale to fakt dla dziewczynek rzeczy, a rzeczy, z chłopcami gorzej czosnek mnie zadziwia już bardzo długo kwitnie i jeszcze nawet nie widać oznak przekwitania.
Anita ma w ogóle piękna kolekcje róż, jak mi zaproponowała kilka odmian, o mało co oczoplasu nie dostałam .
Piękny groszek aż prosi o schrupanie róże też do schrupania Sebek nawet śmiał się że jak wydamy całka kasę na róże to rodziny sałatka z liści róży karmić będziemy. U ciebie widać że rodzina głodna nie będzie.
Magda u mnie wszystkiego po trochę warzywa, owoce no i kwiaty w tamtym roku z lenistwa warzyw nie posadzilam, a później strasznie zalowalam, bo nawet cukinie na grilla kupować musiałam,a wiadomo jak masz swoje to i smaczne i strasznie cieszy
Anitka może wiele odmian nie masz, ale za to jakie! Nawet nie zdawałam sobie wcześniej sprawy,że istnieją takie piękne odmiany róż, wiadomo przeważnie w ogrodach spotykamy czerwone, żółte, bo takie przeważnie są spotykane w lokalnych szkołach, a jednak czasem lepiej zamówić przez internet i mieć u siebie takie rarytasy