Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 09:58, 26 cze 2016

Karol99 napisał(a)
Cudowne zdjęcia. Bardzo ładnie u Ciebie.

Dziękuję Karolu, bardzo się cieszę,że roślinom u mnie się podoba i ładnie rosną tfu, tfu żeby nie zapeszyc
paulina_ns 09:59, 26 cze 2016

dominika_ napisał(a)
U Ciebie Limka już wystartowała? U mnie anabelki

Domi to anabelka limki jeszcze, jeszcze trochę
lindsay80 11:17, 26 cze 2016

Cudna wyprawka się szykuje, dla dziewczynek to pełno takich cudeniek
No żeby na taki piękny czosnek trafić w sklepie ze śrubkami to trzeba mieć szczęście!

A w Pashiminach za sprawą zdjęć Anity coraz bardziej jestem zakochana
Filemon24 11:33, 26 cze 2016

dziewczyny pashminy są jeszcze piękniejsze na żywo i to jak radzą sobie w te upały - rewelka ( bardzo długo trzymają kwiaty) róża godna polecenia
paulina_ns 12:13, 26 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Cudna wyprawka się szykuje, dla dziewczynek to pełno takich cudeniek
No żeby na taki piękny czosnek trafić w sklepie ze śrubkami to trzeba mieć szczęście!

A w Pashiminach za sprawą zdjęć Anity coraz bardziej jestem zakochana

Wyprawka już prawie kompletna ale to fakt dla dziewczynek rzeczy, a rzeczy, z chłopcami gorzej czosnek mnie zadziwia już bardzo długo kwitnie i jeszcze nawet nie widać oznak przekwitania.

Anita ma w ogóle piękna kolekcje róż, jak mi zaproponowała kilka odmian, o mało co oczoplasu nie dostałam .
paulina_ns 12:14, 26 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
dziewczyny pashminy są jeszcze piękniejsze na żywo i to jak radzą sobie w te upały - rewelka ( bardzo długo trzymają kwiaty) róża godna polecenia

Ty już tak nie kus, bo jeszcze jesienią zamówię
Pluszakowa 14:29, 26 cze 2016

Piękny groszek aż prosi o schrupanie róże też do schrupania Sebek nawet śmiał się że jak wydamy całka kasę na róże to rodziny sałatka z liści róży karmić będziemy. U ciebie widać że rodzina głodna nie będzie.
paulina_ns 16:53, 26 cze 2016

Pluszakowa napisał(a)
Piękny groszek aż prosi o schrupanie róże też do schrupania Sebek nawet śmiał się że jak wydamy całka kasę na róże to rodziny sałatka z liści róży karmić będziemy. U ciebie widać że rodzina głodna nie będzie.

Magda u mnie wszystkiego po trochę warzywa, owoce no i kwiaty w tamtym roku z lenistwa warzyw nie posadzilam, a później strasznie zalowalam, bo nawet cukinie na grilla kupować musiałam,a wiadomo jak masz swoje to i smaczne i strasznie cieszy
Filemon24 17:09, 26 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Wyprawka już prawie kompletna ale to fakt dla dziewczynek rzeczy, a rzeczy, z chłopcami gorzej czosnek mnie zadziwia już bardzo długo kwitnie i jeszcze nawet nie widać oznak przekwitania.

Anita ma w ogóle piękna kolekcje róż, jak mi zaproponowała kilka odmian, o mało co oczoplasu nie dostałam .

kochana ja aż takiej kolekcji nie mam hehe staram się kupować większe ilości tej samej odmiany żeby bałaganu kolorystycznego na rabacie nie stworzyć
paulina_ns 17:12, 26 cze 2016

Filemon24 napisał(a)

kochana ja aż takiej kolekcji nie mam hehe staram się kupować większe ilości tej samej odmiany żeby bałaganu kolorystycznego na rabacie nie stworzyć

Anitka może wiele odmian nie masz, ale za to jakie! Nawet nie zdawałam sobie wcześniej sprawy,że istnieją takie piękne odmiany róż, wiadomo przeważnie w ogrodach spotykamy czerwone, żółte, bo takie przeważnie są spotykane w lokalnych szkołach, a jednak czasem lepiej zamówić przez internet i mieć u siebie takie rarytasy