Dzień dobry, mam żywopłot z cisa. Nie wiem jaka to odmiana więc proszę o pomoc w identyfikacji czy jest to Taxus baccata czy Hicksii. Owocuje więc Hili odrzucam. Pozdrawiam
Piękny ogród, często cichaczem zaglądam ale dziś widząc to zestawienie hortensji z budleją zostawiam wpis. Mam również fioletową i różową. Natomiast białej nie chciałem, a po wiosennym zakupie mam niespodziankę. Miała być fioletowa z pomarańczowym w środku. Nawet jeszcze kartka z opisem została
Cóż widocznie tak miało być
To prawda, były bardzo duże, też mnie przeraziły, robią za wielkie krzaki
Przy okazji warto odwiedzić
Ogród bardzo mi się podobał, taki bez zadęcia, nie kolekcjonerski, wyważony, umiarkowanie wypielęgnowany Kasia akurat oprowadzała, niestety maluchy nie dały rady wytrzymać i strasznie marudziły Nie zobaczyliśmy drugiej części.
Rabata z dołożona stopą nabrała trochę obiętości. Mam nadzieję że tym razem przezimuje i za rok będzie pięknie
A Rozane mnie zachwyca. Jedna spra sadzonką podzielona na trzy w zeszłym roku
W wczorajszy zachód na koniec
Agą, Delicious Candy w tym roku króluje na O., ale u Ciebie prezentuje się naprawdę spektakularnie. A to ujęcie jest piękne... lubię spacery po Twoim ogrodzie!
I w całości i detalach zawsze u ciebie pięknie, perfekcyjnie się prezentuje.
Lubie zaglądać do ciebie i nasycić oczy takimi przyjemnymi widoczkami
Lilie i hortensje przepiękne
Pozdrawiam miłą, relaksującą się i ładną panią właścicielkę.
Brawa wielkie.Piękne widoczki
Wcale się nie dziwię,że ludzie też podziwiają twoje roślinki i rabaty.
Wszystko ładnie się prezentuje.Wielkie brawa.
Perowskie przepiękne. U mnie w końcu ze jest .To może na drugi rok przeżyją I się rozrosną ??
Jeżówkowe łany robią wielkie wrażenie