Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:53, 27 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Pod domem

Ana, a znasz nazwę tej trawy? Jak wysoka rośnie?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:42, 27 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Witaj Iwonko, miło mi i głupio jednocześnie że czytasz wszystko od początku...
Co robię z roślinami? nie martwie się tym na razie, na razie rosną. Siewki rozdam chętnym, większe rośliny które wymieniam też znajdują drugi dom.

Ja też czytam od pozątku, ale jednocześnie aktualne powiadomienia też, więc jestem dopiero na 400 stronie.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 15:06, 27 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
zakątek z czosnkami zachwyca chyba wszystkich, z reguły nie lubię mchu w kostce, ale ten u Ciebie baaardzo konweniuje z całością

Anetko, cieszę się, że takiej wytrawnej ogrodniczce podoba się mój zakątek Mech znalazł się tam celowo Miało być naturalistycznie. Czekam aż mi się mebelki naturalnie zestarzeją.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:10, 27 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
I taką róże mam międzyinnymi w donicy

Różyczka urocza, ale dlaczego nikt nie zauważył jakie Ana surfinki ma. Pierwszy raz takie widze. Super graja z kosmosami
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:52, 27 maj 2014

Do góry
Marzenko jakie masz odmiany z wysokich traw?
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:04, 27 maj 2014

Do góry
Ania powiem Ci że ja też jak jadę to zawsze oglądam się na lewo i prawą by wypatrzyć jakiś ogrodniczy jak wracałam od Bożenki to też miałam zajechać do takiego jednego ogrodniczego na 5 minut po stipę ale byłam mocno spóźniona i zrezygnowałam z bólem serca. W sobotę jadę do Szmitów to sobie pochodzę
Pszczelarnia 09:47, 27 maj 2014

Do góry
Ewa może mi polecisz jakąś niewielką ciekawą hostę z żółtawych która wytrzyma na słońcu?
Rododendronowy ogród II. 09:43, 27 maj 2014

Do góry
agata19762 napisał(a)
Bożenko prezenty wyjątkowe dla wyjątkowej osoby !!!!!!!!!!!

jeszcze raz dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!

ale głodomory z tego Podkarpacia ...hi hi hi
i wcale po nich nie widać
Rododendronowy ogród II. 09:43, 27 maj 2014

Do góry
agata19762 napisał(a)
Bożenko prezenty wyjątkowe dla wyjątkowej osoby !!!!!!!!!!!

jeszcze raz dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!

ale głodomory z tego Podkarpacia ...hi hi hi
i wcale po nich nie widać
Rododendronowy ogród II. 09:41, 27 maj 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Niestety kazdy ma gdzieś daleko ale czasem i daleko się wybieramy więc nic straconego. U mnie były dziewczyny z Łomży. Rzeszowa, Krakowa ,Dolnego Śląska, też miały daleko.Miłego dnia.

Bożenka mieszka w takim miejscu, że prawie każdemu po drodzę, albo inaczej po sprawiedliwości wiele osób ma taki sam kawałek
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:29, 27 maj 2014

Do góry
Selly napisał(a)

Powiedz , czy te kwiaty przy róży , rosną wszystkie razem tej samej donicy co róża, czy też rosną sobie każdy w swojej osobnej doniczce a tylko te doniczki stoją na wierzchu tej wielkiej donicy ?
Nie wiem , jak to rozwiązać u siebie. Miałam podobny pomysły na różę na pniu, ale jak postawiłam przy niej doniczki z surfiniami, to niezbyt to u mnie wygląda, bo wystają czarne przemysłowe doniczki, w których rosną surfinie

donica jest duża ma 58cm średnicy, wszystkie rośliny są wkopane w ziemię, mam tam róże, kosmosy i surfinie

Do góry
agam napisał(a)
Aneta moje Zebrinusy też całe zielone, ale znalazłam info że one tak mają pasków dostaną w terminie późniejszym, jak więcej słoneczka dostaną.

a to ciekawe bo zebrinusy i giraffe są moimi pierwszymi trawami, mam je już 3 lata i jakoś nie przypominam sobie by miały kiedyś taki kolor....

Do góry
nicol21 napisał(a)

ana, ale Ci się żarówka w ogrodzie zaświeciła! Super ten jasny kolorek, bardzo przyciąga uwagę. Ogród piękny jak zawsze!!
masz rację oregano niczym żarówka, trochę je słońce przypala ale wystarczy przyciąć i znowu jest ładnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:28, 27 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Czy przyciełaś mocno runiankę czy jest u Ciebie taka zawarta i niska?
nie przycinam jej, raczej ona taka niska, chociaż mam ze dwa krzaczki którym obiecałam przyciąć czuprynę
Roztoczańskie klimaty 09:26, 27 maj 2014

Do góry
Zeta napisał(a)
Madżen posadziłam juz plamami takimi po ok 5-7 sztuk a szałwie przemieszałam.....chyba jestem zadowolona....skończyłam wczoraj sadzic i lunęło
Masz racje na chfs wszystko wyglada super a jak się skopiuje cosik to już nie jest takie superaśne hahahah jak to jest??
eee z wieloma rzeczami tak jest, fajnie wyglądają gdzieś a już u nas nie koniecznie. Nie wspomnę że na manekinie wszystko wygląda ładnie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:24, 27 maj 2014

Do góry
zakątek z czosnkami zachwyca chyba wszystkich, z reguły nie lubię mchu w kostce, ale ten u Ciebie baaardzo konweniuje z całością
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:32, 27 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
I taką róże mam międzyinnymi w donicy

Powiedz , czy te kwiaty przy róży , rosną wszystkie razem tej samej donicy co róża, czy też rosną sobie każdy w swojej osobnej doniczce a tylko te doniczki stoją na wierzchu tej wielkiej donicy ?
Nie wiem , jak to rozwiązać u siebie. Miałam podobny pomysły na różę na pniu, ale jak postawiłam przy niej doniczki z surfiniami, to niezbyt to u mnie wygląda, bo wystają czarne przemysłowe doniczki, w których rosną surfinie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:56, 27 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Frontowe stożki w nowej odslonie

ana, ale Ci się żarówka w ogrodzie zaświeciła! Super ten jasny kolorek, bardzo przyciąga uwagę. Ogród piękny jak zawsze!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:27, 27 maj 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Frontowe stożki w nowej odslonie

Czy przyciełaś mocno runiankę czy jest u Ciebie taka zawarta i niska?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:18, 27 maj 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Witam Ana serdecznie.
Zakochałam się w twoim ogrodzie, w żurawkach różnego koloru i stożkowych bukszpanach. Miesiąc temu trafiłam na ogrodowisko i mnie pochłonęła lektura. Twoja działka jest wymiarami podobna do mojej, niestety mam inny układ zagospodarowania działeczki. Stąd pewne ograniczenia.
Lekturę twojego wątku czytam w każdej wolnej chwili, mój mąż stwierdził, że komp mnie pochłonał (zazdrosny, czy co)? Pięknie instruujesz, jak zakładać rabaty. Ale jeszcze nie dobrnęłam do końca. Jestem dopiero na 754 stronie. Ciekawa jestem historyjek z ostatnich stron, bo co zrobisz z roślinkami, jak ci się rozrosną?
Pozdrawiam.
Witaj Iwonko, miło mi i głupio jednocześnie że czytasz wszystko od początku...
Co robię z roślinami? nie martwie się tym na razie, na razie rosną. Siewki rozdam chętnym, większe rośliny które wymieniam też znajdują drugi dom.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies