Dorotko dziękuję bardzo
figurki kupowałam w Action i Leroyu ....narazie mam taką skromną tą wioseczkę -mam jeszcze chęć na kilka droższych elementów -karuzelę i lodowisko -ale to już w przyszłym sezonie sobie dokupię -teraz inne wydatki
Twoja wioska piernikowa jest przepiękna -my z córą narazie upiekłyśmy pierniczki -mamy w planie w Niedzielę je dekorować
jeszcze jedna fotka najprostszej dekoracji świata choineczki obsypane sztucznym śniegiem i domki
Buziaki
Eda dziękuję bardzo
jeszcze stworzyłam taki stroiczek na łatwiznę -domek i choinki
niestety nie wychodzą mi te dekoracje jakieś fikuśne ,ale i tak nas cieszą
Basiu dziękuję bardzo
większość dekoracji z ubiegłych lat -może trochę poprzerabiana -co chwilę coś jeszcze dokładam ,dodaję przestawiam teraz przerzuciłam się na sypialnię
człowiek naogląda się inspiracji w necie i chociaż trochę próbuję upiększyć dom i stworzyć nastrój
tu takie proste dekoracje mam -na łatwiznę
Alino ja co rok robię bardzo dużo pierników, od kilku lat robię też piernikową wioskę. Część pierników już rozdana jako słodkie upominki przedświąteczne.
Dziękuję za miłe słowa.
Małgorzatko witam Ciebie w nowym wątku. Zrywanie jagodzianek, gałęzi i innego dobra leśnego w lasach państwowych jest zabronione pod groźbą kary i ja jestem tego świadoma. Ja zerwałam troszkę jagodzianek w prywatnym lesie, który jest w rodzinie. Zaraz wskoczę w Twój wątek zobaczyć co stworzyłaś.
Pozdrawiam