Bardzo ciekawa tą brunera.
Nie mam takiej. Możesz mi zrobić sadzonkę jak się będzie dało. Pięknie proszę
Dostałam od koleżanki sadzonki i widzę, że są siewki.
Tak jak w wątku o projektowaniu Rabat proszę o porady czy takie rozplanowanie roślin ma sens i jaki iglak posadzić na środku tej rabatki pomiędzy ścieżką i podjazdem żeby cieszył oko przez wiele lat i nie chorował.
Czy ja wiem? Wydaje mi się że u nas to popularny kolor hibiskusa...latem różowy teraz lepiej się rozkwitł i jakby bardziej czerwony p4zez chłodne noce.
Takiego gościa dziś miałam na ogrodzie, z tego co znalazłam to jenot, próbowałam zgłosić na odpowiednie służby, ale brak zainteresowania. Wydaje mi się, że on już u mnie dłużej rezyduje, bo ostatnio miałam wykopki w ogrodzie. Biedak kuleje na jedną łapę. Boje się teraz kota wypuszczać. Niby nie jest agresywny, ale kto wie czy nie chory.
Podobało mi się, park ten jest otwarty od niedawna, może miesiąc, byłam tam pierwszy raz, jakoś nie miałam czasu tam zajrzeć, a jest dosłownie po sąsiedzku, papuszki czasami słychać u nas
Dziś po sąsiedzku Taki ogród mam u nas na wiosce, takie małe arboretum Można sobie pospacerować, usiąść na ławeczce Niektóre rośliny duże, inne nowe nasadzenia