Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Trochę nowocześnie, trochę użytkowo - ogród do przeróbki 20:28, 02 wrz 2016

Do góry
hindsight napisał(a)
Nie nie, widzisz, nie do końca to może sprecyzowałem. Chodziło mi o to, że jestem w punkcie wyjścia, bo przerabiam wszystko. Gdybym od początku pracowała z planem, to byłoby zupełnie inaczej. Inna kwestia, że teraz podobają mi się trochę inne aranżacje

oj tak gusta się zmieniają...teraz bym wszędzie miała graby jako zywoplot, trawy, hortensje, obwodka z bukszpanu i tyle. roboty mało i pięknie w wakacje
Ogród z rzeźbą 20:16, 02 wrz 2016

Do góry
Zana napisał(a)

Ania do Ciebie to aż się bojam zaglądać. Stron chyba natrzaskałaś dziesiątki w tym czasie jak mnie nie było, roiło się od powiadomień. Gdzieś w przelocie zajrzałam na szybciutko.

oj tam oj tam
kompresując większość poszukuję róż non stop kwitnących i dodatkowo gdyby pachniały bylo by super, podpowiesz coś?
Ogrodowy song 19:53, 02 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

przenioslam do Ciebie żeby Edycie nie śmiecić
moim zdaniem to jest dobra inwestycja w siebie i ja żałuję że tak późno z tym zwlekałam..wymiana szafy to spory koszt i robię to powoli ale nie kupuje już bubli, które potem wisza w szafie i zastanawiam się po co mi to było?? poza tym ja zawsze uważałam że jest coś ze mną nie tak i ona mi uswiadomiła jak mankamenty ukryc a wydobyć atuty

Zgadzam się Aniu z tym co piszesz; nietrafione zakupy, skąd my to znamy.
Czas pomyśleć
Ogród z pergolą 19:44, 02 wrz 2016

Do góry
no Ty tez masz trawnik idealny, jakie nawozy sypiesz?
Ogrodowy song 19:39, 02 wrz 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Znalazłam w mojej okolicy taką co przetrzepie szafę i - tak jak piszesz - wspólne zakupy. To mi się baaardzo widzi.

przenioslam do Ciebie żeby Edycie nie śmiecić
moim zdaniem to jest dobra inwestycja w siebie i ja żałuję że tak późno z tym zwlekałam..wymiana szafy to spory koszt i robię to powoli ale nie kupuje już bubli, które potem wisza w szafie i zastanawiam się po co mi to było?? poza tym ja zawsze uważałam że jest coś ze mną nie tak i ona mi uswiadomiła jak mankamenty ukryc a wydobyć atuty
Ogród z pergolą 19:30, 02 wrz 2016

Do góry
wiesz jak dobra cena to trzeba skorzystać..widzisz Bogdzia co miesiąc sypie to troche tego idzie. poza tym on chyba ma długi termin to jak zostanie to na drugi rok będzie
Tu ma być ogród :) 19:15, 02 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

napewno się opłaca bo wyrzuciła mi z szafy ciuchów za dwukrotność jej stawki :/ tyle kasy traciłam..polecam

Ewa napewno w Twoim mieście może to wyglądać inaczej ale moja najpierw przyjechała do mnie do domu przetrzepała szafę, a potem pojechałyśmy do galerii i wchodziłyśmy już do konkretnych sklepów które mają pasujący do mnie asortyment.

Znalazłam w mojej okolicy taką co przetrzepie szafę i - tak jak piszesz - wspólne zakupy. To mi się baaardzo widzi.
Ogród z pergolą 19:08, 02 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Magda a teraz już nie załatwiasz? 3 worki bym wzięła

az 3 worki ??
Tu ma być ogród :) 19:06, 02 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

fajnie, takie spotkanie ze stylistką też by mi się przydało.

napewno się opłaca bo wyrzuciła mi z szafy ciuchów za dwukrotność jej stawki :/ tyle kasy traciłam..polecam

frezja napisał(a)

Dawno myślę o czymś takim...albo bardziej aby ze mną na zakupy się wybrała

Ewa napewno w Twoim mieście może to wyglądać inaczej ale moja najpierw przyjechała do mnie do domu przetrzepała szafę, a potem pojechałyśmy do galerii i wchodziłyśmy już do konkretnych sklepów które mają pasujący do mnie asortyment.
Malutki pod lasem 18:46, 02 wrz 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Wiecie co dziewczynki, chyba zrobię tą pergolę Najwyżej za rok znowu będę zmianiać
Powód jest głupi, ale trudno. Otóż bardzo dobrze żyjemy z sąsiadami i jakoś tak mi głupio, żeby się tak zupełnie szczelnie zasłaniać. Robię to stopniowo, po parę tujek co roku Wiem, że to straszliwie głupie, ale nie chciałabym, żeby oni sobie pomyśleli, że nam coś nie pasuje, czy jakoś tak, szczególnie, że zachowują się raczej przyzwoicie i jak mamy gości i np. grilujemu na tarasie, to oni ze swojego znikaja i odwrotnie. Zrobię tą kartkę, a może z czasem w końcu i oni odkryją, że fajnie jest się troszkę oddzielić i za moją kratką posadzą tuje Sąsiadka coś ostatnio przebąkiwała, że też musza w końcu zacząć ogród robić, szczególnie, że mieszkają dłużej niż my

mi to sie wydaje że kratka od razu da przeslone a tuje zanim urosna...
Ogród z pergolą 18:43, 02 wrz 2016

Do góry
Magda a teraz już nie załatwiasz? 3 worki bym wzięła
Działeczka Asi :) 18:41, 02 wrz 2016

Do góry
Aśka wyluzuj moje hortki w życiu obornika nie dostały i rośną !
nie przejmuj się TAK
Szmaragdowy Zakątek 17:33, 02 wrz 2016

Do góry
Urszulla - no musiałam czymś zasłonić to szkaradztwo.

anna_t - ha ha ...dobre...mówisz, że jest mus, żebym troszkę boczki na słonku wysmażyła. No może faktycznie przydałoby się conieco tłuszczyku wytopić.
Ogródek tylko z daleka wygląda na taki wypindrowany...na trawniku i rabatach chwast koło chwastu.

yolka - faktycznie, u mnie jesieni jeszcze nie widać, jedynie kilka host lekko wybarwionych jesiennie.

Zielone Wrota - Agata, jesli wolisz mój "szmaragdowy" z lotu ptaka to następny raz od razu drabinę do dachu garażu przystawię i zrobimy sobie piknik połączony z podziwianiem panoramy....hi hi.

Monka - Monia, baaardzo polecam platana, cudny jest!!! Kupuj!

Bogdzia - kto z kim przestaje....ha ha. Przecież wiesz, że ja nigdy na miejscu usiedzieć nie mogłam... takie niezdiagnozowane lekko wyczuwalne ADHD.

Kasya - U ciebie hosty późno wychodzą, bo pewnie w zupełnym cieniu rosną. Na słoneczku szybciej "kły" pokazują.
Tu ma być ogród :) 15:20, 02 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ja też nigdy nie miałam ale fundłam sobie spotkanie ze stylistka i Ameryke odkryłam jestem Pani jesień i zgniła zieleń to moj kolor teraz szukam marynarki takiej żołnierskiej w tym kolorze
ciuchowo się zrobiło

fajnie, takie spotkanie ze stylistką też by mi się przydało.
Tu ma być ogród :) 15:16, 02 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ja też nigdy nie miałam ale fundłam sobie spotkanie ze stylistka i Ameryke odkryłam jestem Pani jesień i zgniła zieleń to moj kolor teraz szukam marynarki takiej żołnierskiej w tym kolorze
ciuchowo się zrobiło

Zgniłą zieleń uwielbiam...też chyba jestem typem jesiennym
Trochę nowocześnie, trochę użytkowo - ogród do przeróbki 14:41, 02 wrz 2016

Do góry
ej że generalnie to ja tu na bieząco jestem ale jak napisałaś że jestes w punkcie wyjścia to myslałam że plan poległ
Działeczka Asi :) 14:32, 02 wrz 2016

Do góry
Toszka napisał(a)

Aniu tak, to ta.
Obiecałam ją rozplanować, ale o wybór hortek doprosić się nie mogę, bo ten zając kica z rabaty na rabatę i się nie słucha
Już mi rece wiszą na wysokości kostek i nie wiem jak je wciągnę na miejsce

jak to mawiała moja pani od polskiego " ręce z majtkami opadają"
Tu ma być ogród :) 14:24, 02 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

no mowię co jest moc i jeszcze zloto w dodatkach np guziki przy bluzce

by to pech, że też nie mam nic zgniłozielonego, przynajmniej bym modnie jutro była, a tu zonk
Tu ma być ogród :) 14:20, 02 wrz 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

granatowy ja też, zgniłozielonego chyba nic nie mam

ciuchowo się zrobiło
Działeczka Asi :) 14:17, 02 wrz 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
a gdzie na wątku jest o tej rabacie co mają być hortki? to ta pod tujami przy zakręconej ścieżce?

Aniu tak, to ta.
Obiecałam ją rozplanować, ale o wybór hortek doprosić się nie mogę, bo ten zając kica z rabaty na rabatę i się nie słucha
Już mi rece wiszą na wysokości kostek i nie wiem jak je wciągnę na miejsce
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies