Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

anna_t 19:06, 02 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

fajnie, takie spotkanie ze stylistką też by mi się przydało.

napewno się opłaca bo wyrzuciła mi z szafy ciuchów za dwukrotność jej stawki :/ tyle kasy traciłam..polecam

frezja napisał(a)

Dawno myślę o czymś takim...albo bardziej aby ze mną na zakupy się wybrała

Ewa napewno w Twoim mieście może to wyglądać inaczej ale moja najpierw przyjechała do mnie do domu przetrzepała szafę, a potem pojechałyśmy do galerii i wchodziłyśmy już do konkretnych sklepów które mają pasujący do mnie asortyment.
frezja 19:15, 02 wrz 2016

anna_t napisał(a)

napewno się opłaca bo wyrzuciła mi z szafy ciuchów za dwukrotność jej stawki :/ tyle kasy traciłam..polecam

Ewa napewno w Twoim mieście może to wyglądać inaczej ale moja najpierw przyjechała do mnie do domu przetrzepała szafę, a potem pojechałyśmy do galerii i wchodziłyśmy już do konkretnych sklepów które mają pasujący do mnie asortyment.

Znalazłam w mojej okolicy taką co przetrzepie szafę i - tak jak piszesz - wspólne zakupy. To mi się baaardzo widzi.
zieloniutka 19:48, 02 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
O Edyta Ty będziesz wiedzieć.slydzalam że tegoroczni pierwszoklasiści będą obowiązkowe pierwsza klasę powtarzać i dołączy do nich rocznik mojej córki.też masz takie informacje?

Możesz powiedzieć gdzie to słyszałaś? Bo powiem Ci, że jak to przeczytałam to mnie zmroziło.
Tak jak Edyta mam sześciolatkę w pierwszej klasie i uważałabym to za maksa niesprawiedliwe takie przymusowe powtarzanie.
nawigatorka 19:52, 02 wrz 2016

zieloniutka napisał(a)

Możesz powiedzieć gdzie to słyszałaś? Bo powiem Ci, że jak to przeczytałam to mnie zmroziło.
Tak jak Edyta mam sześciolatkę w pierwszej klasie i uważałabym to za maksa niesprawiedliwe takie przymusowe powtarzanie.
zieloniutka nie pamiętam niestety dokładnie bo wiem że słyszałam to przed wakacjami. Ale było to na tyle wiarygodne medium że uznałam że może (bo pewności to już mieć nie można) to być wiarygodna informacja.
zieloniutka 19:54, 02 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
zieloniutka nie pamiętam niestety dokładnie bo wiem że słyszałam to przed wakacjami. Ale było to na tyle wiarygodne medium że uznałam że może (bo pewności to już mieć nie można) to być wiarygodna informacja.

Ehh oby jednak nie była!!
lindsay80 20:32, 02 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
podobny.jest w pobliskiej mi szkółce i nawet myślałam czy by się na niego nie skusić gdy Stardust dostać nie mogłam.ale mi pomogła wtedy no i bałam się że będzie zbyt zolty

Ja to dopiero od roku zwracam uwage na rozchodniki w szkolkach
lindsay80 20:42, 02 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
ją tam wolę z facetami i budowy

A jak sie jezyk wyostrza po kilka latch w takim srodowisku
lindsay80 20:44, 02 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Hahahaha, nie!

Doradca modowy
lindsay80 20:48, 02 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)
Napisalam )))) buziol