Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

Filemon24 13:58, 02 wrz 2016

teraz patrzę że w niedziele nie ma już wystawy szkoda w tym roku też niestety się nie wybiorę
anna_t 14:20, 02 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

granatowy ja też, zgniłozielonego chyba nic nie mam

ja też nigdy nie miałam ale fundłam sobie spotkanie ze stylistka i Ameryke odkryłam jestem Pani jesień i zgniła zieleń to moj kolor teraz szukam marynarki takiej żołnierskiej w tym kolorze
ciuchowo się zrobiło
lindsay80 14:22, 02 wrz 2016

Filemon24 napisał(a)

złocień super, warto je mieć nie wiem czy będzie do tego rozchodnika pasowała jeżówka green jewel :/ ja osobiście średnio to widzę..... warto by się było zainteresować moim zdaniem jeżówką white dauble delight - świetna sprawdzona odmiana która pięknie przyrasta i rośnie zdecydowanie lepiej niż green jewel a jak chcesz jednak coś bardziej w limonkowym kolorze to jeżówka honeydew będzie bardziej pasowała
popatrzyłam jeszcze sobie na tego rozchodnika i myślę,że fiolet też by do niego pasował

Mam dwie jeżówki białe które mogą nimi być, ale kupowane bez nazwy, to pewności nie mam, muszę spróbowac je zidentyfikować, a w ogóle to z jeżówkami musze zrobić porządek, bo na brzozowej mam ich trochę i rosną jakby nie mogły, pewnie im brzozy zabierają cała wilgoć, musze je stamtąd zabrać.
lindsay80 14:24, 02 wrz 2016

anna_t napisał(a)

no mowię co jest moc i jeszcze zloto w dodatkach np guziki przy bluzce

by to pech, że też nie mam nic zgniłozielonego, przynajmniej bym modnie jutro była, a tu zonk
Moniq 14:26, 02 wrz 2016

Ale zazdroszcze tej wystawy; szkoda że ta Warszawa tak daleko; granat uwielbiam
Sebek 14:32, 02 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

by to pech, że nie mam nic zgniłozielonego, przynajmniej bym modnie jutro była, a tu zonk

Zapraszam do mnie Ale zgnilozielony ze złotym? Sam bym na to nie wpadł, ale Raz przyszedł do nas gościu właśnie w tych barwach w białych trampkach ze złotymi wstawkami - mega to wyglądało Ale buty valentino, wiec nie mogło być inaczej
ren133 14:36, 02 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

by to pech, że też nie mam nic zgniłozielonego, przynajmniej bym modnie jutro była, a tu zonk

Czyli będziesz wygodnie w jeansach i koszulce?
nawigatorka 14:48, 02 wrz 2016

Granat kocham i za tydzień na ślubie bsla rodzinka w granacie będzie a zaczęło się od muszki M
Zgnily zielony tez lubie,że złotem musi być mu pięknie bo to jesienny duet.choć na paznokciach zgnila zieleń mnie denerwowala.
Zana 15:02, 02 wrz 2016

lindsay80 napisał(a)

Aaaaaa, jak można mieć focha jak się ma tak ślicznie w ogrodzie ja się zapytuję???. Najchętniej zacytowałabym wszystkie fotki.
Całości zaległości nie nadrobię, ale gdzieś mi się tu przewinęła wzmianka o jeżówkach Green Jewel i szczerze mogę je polecić. Są dość niskie (40-50 cm), sztywne i bardzo długo trzymają kwiaty. Moje ulubione
lindsay80 15:15, 02 wrz 2016

Anita, Ania, Wy obie laski jesteście, przypuszczam, że cokolwiek założycie to we wszystkim super wyglądacie.