ja też nigdy nie miałam ale fundłam sobie spotkanie ze stylistka i Ameryke odkryłam jestem Pani jesień i zgniła zieleń to moj kolor teraz szukam marynarki takiej żołnierskiej w tym kolorze
ciuchowo się zrobiło
Mam dwie jeżówki białe które mogą nimi być, ale kupowane bez nazwy, to pewności nie mam, muszę spróbowac je zidentyfikować, a w ogóle to z jeżówkami musze zrobić porządek, bo na brzozowej mam ich trochę i rosną jakby nie mogły, pewnie im brzozy zabierają cała wilgoć, musze je stamtąd zabrać.
Zapraszam do mnie Ale zgnilozielony ze złotym? Sam bym na to nie wpadł, ale Raz przyszedł do nas gościu właśnie w tych barwach w białych trampkach ze złotymi wstawkami - mega to wyglądało Ale buty valentino, wiec nie mogło być inaczej
Granat kocham i za tydzień na ślubie bsla rodzinka w granacie będzie a zaczęło się od muszki M
Zgnily zielony tez lubie,że złotem musi być mu pięknie bo to jesienny duet.choć na paznokciach zgnila zieleń mnie denerwowala.
Aaaaaa, jak można mieć focha jak się ma tak ślicznie w ogrodzie ja się zapytuję???. Najchętniej zacytowałabym wszystkie fotki.
Całości zaległości nie nadrobię, ale gdzieś mi się tu przewinęła wzmianka o jeżówkach Green Jewel i szczerze mogę je polecić. Są dość niskie (40-50 cm), sztywne i bardzo długo trzymają kwiaty. Moje ulubione