Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Buszując w zbożu i kukurydzy:) 14:48, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Pisałem Ci już jak bardzo lubię Twoje zdjęcia? Cudowne!

U mnie w rozplenicach też wsiały się chwasty...I też cholery wyjść nie chcą

Sebek Ty doświadczony ogrodnik może mi powiesz czy mogę podzielić rozplenicę na kilka sztuk czy już za późno?
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 14:23, 08 cze 2016

Do góry
Pisałem Ci już jak bardzo lubię Twoje zdjęcia? Cudowne!

U mnie w rozplenicach też wsiały się chwasty...I też cholery wyjść nie chcą
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 14:18, 08 cze 2016

Do góry
KasiaWB napisał(a)

Dziękuję Sebciu za odwiedziny szukam inspiracji dla tych róż pnących... co i jak przed nimi posadzić... Jak piwonie i irysy to w jakim układzie....itd.itd.... No masakra )
Pozdrawiam

Hmmmm, no tylko bym celował w relacje z ogrodów angielskich i artykuły o różach napisane przez Danusię - choć Ty pewnie nie masz problemu co z czym skomponować tylko na co się zdecydować?
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 14:16, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Świetne foty ze spotkania! A Twoje róże powalają I jeszcze to tło! Mniam

Dziękuję Sebciu za odwiedziny szukam inspiracji dla tych róż pnących... co i jak przed nimi posadzić... Jak piwonie i irysy to w jakim układzie....itd.itd.... No masakra )
Pozdrawiam
a czasem nie na temat ... 14:09, 08 cze 2016

Do góry
Świetny ten kamień Ciekawe kiedy bambooo go pochłoną?
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 14:06, 08 cze 2016

Do góry
Świetne foty ze spotkania! A Twoje róże powalają I jeszcze to tło! Mniam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 12:44, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Raz obciąłem tylko to co przekwitło i do końca lata miałem kwiaty. Przycięte nisko nie zakwitły mi ponownie.

Także nie wiem Madżen, którą wersję wybierzesz, ale ja na pewno ponownie pierwszą
wiec masz już 2:1 za nieobcinaniem
Coś jeszcze, coś więcej... 11:44, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Stosowałem go dawno - cudów nie widziałem, aczkolwiek po jakimś czasie pojawiły się u mnie opuchlaki Choć one się chyba nie wliczają?

no to przybyło ci organizmów w ogrodzie, nie koniecznie mikro
Coś jeszcze, coś więcej... 11:35, 08 cze 2016

Do góry
blyxa napisał(a)
Zdjęcia ogródkowe zobaczyłam i popodziwiałam. Na koszule się nie załapałam, ale jako żem z frakcji "nie używam żelazka" mogłabym nie docenić ogromu pracy

Cóż za żelazkowa emancypacja na forum
Coś jeszcze, coś więcej... 11:33, 08 cze 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
piękna energetyzująca zieleń u ciebie

Oczotegliwa aż za bardzo Ale już powoli się wszystko uspokaja
Coś jeszcze, coś więcej... 11:32, 08 cze 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
I widzisz, zerżnę od Ciebie orliki z irysami...tak mi tam coś u mnie brakuje...i już wiem czego

Przywiozę ze sobą orliki na spotkanie - także nie kupuj
Typografia ogrodu 10:01, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Aaaaa!
wiedzialam ze zrozumiesz
Makowo na Kociewiu 09:34, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Hmmm, znowu kulkowanie? JA się biję z myślami, bo wreszcie mi bukszpany idealnie równo odrosły - chyba je tylko w sierpniu lekko skoryguję. I zastanawiam się czy nie połączyć czasem moich kul bukszpanowych - poduchy bym z nich miał

Moje kulki też w miarę równe więc będzie to cięcie delikatne ale w niektórych miejscach musze ostro ciąć. Mam nadzieję, ze w końcu moje żywopłociki nareszcie po cięciu będą miały kanty
Typografia ogrodu 09:08, 08 cze 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
miotła to nie moja.
dremel to taka szlifirerka do paznokci tylko o wiekszej mocy

Aaaaa!
Makowo na Kociewiu 09:07, 08 cze 2016

Do góry
Hmmm, znowu kulkowanie? JA się biję z myślami, bo wreszcie mi bukszpany idealnie równo odrosły - chyba je tylko w sierpniu lekko skoryguję. I zastanawiam się czy nie połączyć czasem moich kul bukszpanowych - poduchy bym z nich miał
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 08:43, 08 cze 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
caradonna się rosiewa??? nie zauważyłam :/ ja w zeszłym roku nie ciełam...miała tak dużo pączków nowych że nie było jak obciąć starych, nie miałam serca..wycinałam tylko te suche i tłoczyła do końca lata.

Raz obciąłem tylko to co przekwitło i do końca lata miałem kwiaty. Przycięte nisko nie zakwitły mi ponownie.

Także nie wiem Madżen, którą wersję wybierzesz, ale ja na pewno ponownie pierwszą
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:37, 08 cze 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

A ja nie moglam odmówić AM i próbuję jeszcze raz z nimi
No wlaśnie mi tez sie te krwawniki podobają w brzozach ... a eM nie jest nimi zachwycony bo mówi, że wyglądają jak chwasty Ale tym to sie za bradzo nie przejmuję Myślę tylko, ze caly czas coś mi jeszcze nie leży na brzozowej ... czegoś jeszcze brakuje ... a może pośrodku między kulkami dorzucić jeszcze niższego krwawnika a przy trzcinnikach gaurę? Co o tym myślisz?

Gaura - chyba jak najbardziej OK. Ale jakoś tak mi rozum podpowiada (uznajmy, że jakiś tam mam ), by dodać mocnego akcentu kolorystycznego - może dołóż parę strzelistych, bordowych berberysów? Ze trzy grupki, pogrupowane pod 3?
Tu narazie jest ściernisko... 08:34, 08 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ah te ogrodowiskowe auta z gumy Super zakupy!

Sebku święte słowa Moja "koreańska torba na zakupy" czyli ukochany Matiz niejedno już przewoził. Mój mąż który nie uznaje aut innych niż kombi, nieraz się dziwił jak ja to wszytko upycham. Poza tym wszędzie tam, gdzie trzeba parkować na "grubość lakieru" to ja się zmieszczę a on niekoniecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies