Hmmmm, no tylko bym celował w relacje z ogrodów angielskich i artykuły o różach napisane przez Danusię - choć Ty pewnie nie masz problemu co z czym skomponować tylko na co się zdecydować?
Dziękuję Sebciu za odwiedziny szukam inspiracji dla tych róż pnących... co i jak przed nimi posadzić... Jak piwonie i irysy to w jakim układzie....itd.itd.... No masakra )
Pozdrawiam
Moje kulki też w miarę równe więc będzie to cięcie delikatne ale w niektórych miejscach musze ostro ciąć. Mam nadzieję, ze w końcu moje żywopłociki nareszcie po cięciu będą miały kanty
Hmmm, znowu kulkowanie? JA się biję z myślami, bo wreszcie mi bukszpany idealnie równo odrosły - chyba je tylko w sierpniu lekko skoryguję. I zastanawiam się czy nie połączyć czasem moich kul bukszpanowych - poduchy bym z nich miał
Gaura - chyba jak najbardziej OK. Ale jakoś tak mi rozum podpowiada (uznajmy, że jakiś tam mam ), by dodać mocnego akcentu kolorystycznego - może dołóż parę strzelistych, bordowych berberysów? Ze trzy grupki, pogrupowane pod 3?
Sebku święte słowa Moja "koreańska torba na zakupy" czyli ukochany Matiz niejedno już przewoził. Mój mąż który nie uznaje aut innych niż kombi, nieraz się dziwił jak ja to wszytko upycham. Poza tym wszędzie tam, gdzie trzeba parkować na "grubość lakieru" to ja się zmieszczę a on niekoniecznie