Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 08:30, 31 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Reniu czy mogłabys mnie asekuracujnie zarezerwować na Wa-we?jak teście z urlopu wrocą w tym tyg to podpytam i bym pojechała
a ze Skierniewic się Lutka wykruszyła bo jedzie z rodziną, Małgosia się nie odzywa więc może ja i Monka byśmy z Wami się podczepiły?

Warszawa Targi Zieleń to Życie 3-go września:
Ren133
Anna-t

Kutno Święto Róż 10-go września:
Bogdzia
Agata

Skierniewice 17-go września:
Jankosia
Anna-t
Monka

Malwa mi zakwitła w 3 roku od wysiewu za duży cień

w rzeczywistości jest prawie czarna

a ta ciemno czerwona

Ogródek Iwony II 08:28, 31 sie 2016

Do góry
Iwona szacun.........! chyba wszystkie plany na ten rok zrealizowane?
trawa pieknie wschodzi, pamietam tez sialam w sierpniu w te upały ale tak szybko u mnie nie była.
pergola cudna
kompost własny widze zupełnie inny niz kupny, mój taki mocno czarny..może się wkońcu swojego doczekam
Hortensjada 23:03, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Bożena a Diamantino może być w takim półcieniu, słońce do 11 tylko?wystawa wschodnia a potem zachodnia. bo ewentualnie inne miejsce to patelnia...

Daje radę w półcieniu ( mam młodziaki Diamantino posadzone w takim miejscu przejściowo) ale wyraźnie opóźnia to kwitnienie no i pędy w poszukiwaniu światła robią się nienaturalnie długie

Rododendronowy ogród II. 22:22, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
i widzisz nie spytałam jak bylam co robicie żeby trawa taka ładna była? kiedy i czym nawozicie?podlewasz trawe codziennie w takie pogody?

W tym roku deszczu wiecej niz zwykle wiec podlewana nie była tylko dzis podlalismy troszke bo wczoraj skoszona a miał padac deszcz i nie padał. Ja trawy nie podlewam bo juz nie wyrabiam po podlaniu ogrodu.W tamtym roku połowa trawy mi wyschła a wtym deszczyk pada to jest cudna. nawóz daje ale jaki to wie Nikita bo ona kupowała.
Czyżykowy zakątek 22:21, 30 sie 2016

Do góry
fajna rabatka będzie
pewnie w przyszłym roku bedziesz carexy zza róż wysadzać
będą akurat do nastepnych rabat
Rododendronowy ogród II. 22:19, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Bożenko co to na ostatnim zdjęciu? bo mi to dałaś i wyrosło na 1,5m

To aster popularnie zwany Marcinkiem ale kiedy ja Ci go dałam????????????????????????? Nie pamiętam zebym Ci dała ale faktycznie rosnie wysoki.
Rododendronowy ogród II. 22:16, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Marcinek
Anna i Ogród 22:15, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
no no piekny taras się robi mi sie donice na biało podobają.
bylicę zauważyłam ciekawe jak będzie przyrastac bo kolor ma boski!
a powiedz mi ta scian az desek to po co?coś się tam będzie pięło? sąsiad nie pomyślał ze go nie lubisz?

Ściana z desek do ozdoby. Za ogrodzeniem mam drogę a dopiero po drugiej stronie drogi są sąsiedzi więc na pewno się nie obrażą.

Właśnie dlatego że tam jest droga to będziemy robić takie ściany w części warzywnej bo przy siatce rosną maliny, borówki, jeżyny i winorośle i musimy jakoś je oddzielić od wścibskich oczu przechodniów.
Rododendronowy ogród II. 22:12, 30 sie 2016

Do góry
i widzisz nie spytałam jak bylam co robicie żeby trawa taka ładna była? kiedy i czym nawozicie?podlewasz trawe codziennie w takie pogody?
Rododendronowy ogród II. 22:10, 30 sie 2016

Do góry
Anna i Ogród 22:09, 30 sie 2016

Do góry
no no piekny taras się robi mi sie donice na biało podobają.
bylicę zauważyłam ciekawe jak będzie przyrastac bo kolor ma boski!
a powiedz mi ta scian az desek to po co?coś się tam będzie pięło? sąsiad nie pomyślał ze go nie lubisz?
Ogród z pergolą 20:16, 30 sie 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)

Chyba żartujecie nie karmicie kota? i to takiego małego? przecież to jeszcze dziecko to tak jakby wymagac żeby twoje córki poszły do pracy zarabiać. Nie bierze się kota tylko po to żeby na myszy pol0wał zwierzaka się bierze po to żeby miał dobry dom i żeby go kochać - na prawde nie podoba mi sie takie podejście :/
w dodatku kot nie poluje z głodu tylko z przyjemności i to wszystko zalezy od jego instynktu u mnie np Lusia nie poluje na myszy po prostu nie lubi a ja nie będę kota głodzić i zmuszać, może oddajcie komuś tego kota jest jeszcze mały znajdzie dom.

przeczytaj uważnie jeszcze raz to co napisałam
Ogród z pergolą 20:15, 30 sie 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Rozankowo sie zrobiło to sie cieszysz )) jaki zaopiekowany kotek )))))hihihi

ciesze się, uwielbiam je..
Ogród z pergolą 19:53, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

własnie zastanawiam się czy tam nie dosadzić kulek danica bo mam parę ze zima nudno nie bylo ale nie wiem jak bardzo rozrosnie się the fairy...skarpa szeroka na około 2 m, zmiesci się tam coś jeszcze?na gorze jest lawenda, na dole na obwódce kocimietka i w srodku róże..?

danici dosyć spore rosną, ciężko ocenić
Ogród z pergolą 19:51, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

tylko czy ten będzie miał czego nauczyc..jak sprawic aby polował? M jest bezlitosny i nie pozwala go karmić bo ktos mu powiedział że wtedy nie bedzie mu sie chciało polowac
szkoda mi go i go podkarmiam jak M w pracy ale może ma rację?

Chyba żartujecie nie karmicie kota? i to takiego małego? przecież to jeszcze dziecko to tak jakby wymagac żeby twoje córki poszły do pracy zarabiać. Nie bierze się kota tylko po to żeby na myszy pol0wał zwierzaka się bierze po to żeby miał dobry dom i żeby go kochać - na prawde nie podoba mi sie takie podejście :/
w dodatku kot nie poluje z głodu tylko z przyjemności i to wszystko zalezy od jego instynktu u mnie np Lusia nie poluje na myszy po prostu nie lubi a ja nie będę kota głodzić i zmuszać, może oddajcie komuś tego kota jest jeszcze mały znajdzie dom.
Ogród z pergolą 19:41, 30 sie 2016

Do góry
AgataP napisał(a)
Kociroś świetny, powoli myślę o drugim, by starszy nauczył wszystkiego... niczym Bonifacy Filemona

tylko czy ten będzie miał czego nauczyc..jak sprawic aby polował? M jest bezlitosny i nie pozwala go karmić bo ktos mu powiedział że wtedy nie bedzie mu sie chciało polowac
szkoda mi go i go podkarmiam jak M w pracy ale może ma rację?
Ogród z pergolą 19:39, 30 sie 2016

Do góry
ZieloneWrota napisał(a)

to super, spotkamy się i nadrobimy zaległości
Ogród z pergolą 15:49, 30 sie 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

hej Agatko musisz na żywo obejrzeć, ja zdjęcia robię kiepskie
[/q
Dziękuję za zaproszenie, mam tyle zaległości w wielu dziedzinach, z AgatąP. kawę przekładam już o któryś tydz. ale obiecuję poprawę , jeszcze tylko zrealizuję mój plan zawodowy, właśnie dostałam zielone światło, muszę się przyłożyć, marzenia się spełniają , czekałam na to światło zbyt długo więc rozumiesz . Pozdrawiam ale w Skierniewicach będę.
Ogród z pergolą 14:44, 30 sie 2016

Do góry
czyzykowa napisał(a)
Aniu extra rabatki Różyczki takie ładniutkie i już całkiem spore

witaj Dominika nie widziałam Cie wcześniej u mnie fajnie że Ci sie podoba
Ogród z pergolą 14:43, 30 sie 2016

Do góry
Monka napisał(a)
Ania super te rabaty cudo

dzięki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies