Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:57, 30 maj 2014

Do góry
Jeszcze rok muszę poczekać na swój zakątek z brzozami na razie mam się gdzie nacieszyć.
Stipa ciągle mnie zachwyca, ale gdyby to trawsko zimowało bez najmniejszych problemów... ewentualnie było powszechnie dostępne.
Żurawka - Heuchera 13:12, 30 maj 2014

Do góry
Zwykła literówka, tak samo jak potocznie nazywane są Marmoladami

Jeszcze dla pewności zostawiam stronke producenta, który wprowadził odmiane na rynek http://www.terranovanurseries.com/growers/heucheramarmalade-p-141.html teraz już myśle, że będzie wszystko jasne
Jurajski Ogród 10:08, 30 maj 2014

Do góry
Zawciąg szerokolistny sobie zapisałem. Murki niezmiennie zachwycają każdym detalem
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:41, 29 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Piękne bujne rabaty tyle na temat. Świetnie skomponowane masz rośliny.

Dzięki Łukasz
Bujne, to dopiero są w tym roku. Generalnie upływ czasu świetnie działa tylko na ogród. Im starszy, tym ładniejszy i ciekawszy się robi

Ogród z łezką 22:11, 29 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ano w Łodzi zjadła mnie trema i nieśmiałość nic nie poradze siła wyższa.. bo ja to potrafie być okropną gadułą. O moją cierpliwośc do spraw ogrodowych nie ma się co martwić... jest ogromna, mógłbym jeszcze z 2 godziny tak chodzić i rozmawiać
Tak po dzisiejszym ja też chyba muszę mieć jeżówki, tyle lat przechodze i się powstrzymuje.. długo tak nie wytrzymam

Bo to pierwszy raz był...najgorszy...
To kamień z serca...że Cię nie umęczyłyśmy
Nie masz jeżówek??? Nie może być!!! Poczekaj jak zakwitną moje z bylinowego...nie oprzesz się
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:01, 29 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ja się wybieram obowiązkowo i nie pamiętam gdzie przeczytałem, że ktoś też się wybiera. Mnie tam pasuje każdy dzień bo i piątki i soboty mam wolne

Gierczusia chyba pisała że się wybiera ale czy to aktualne nie wiem Ja urabiam Ema. O sobocie myślałam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:58, 29 maj 2014

Do góry
Ja się wybieram obowiązkowo i nie pamiętam gdzie przeczytałem, że ktoś też się wybiera. Mnie tam pasuje każdy dzień bo i piątki i soboty mam wolne
Ogród z łezką 21:56, 29 maj 2014

Do góry
Ano w Łodzi zjadła mnie trema i nieśmiałość nic nie poradze siła wyższa.. bo ja to potrafie być okropną gadułą. O moją cierpliwośc do spraw ogrodowych nie ma się co martwić... jest ogromna, mógłbym jeszcze z 2 godziny tak chodzić i rozmawiać
Tak po dzisiejszym ja też chyba muszę mieć jeżówki, tyle lat przechodze i się powstrzymuje.. długo tak nie wytrzymam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:40, 29 maj 2014

Do góry
No to Gosia przy okazji zawioze i Ciebie ale to każdy chyba tak ma... ja znam miejsce to troszke bardziej opanowany jestem i zawsze sobie mówie 'wezme nastepnym razem' później już nie kwitnie i zapominam każdy sposób dobry.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:35, 29 maj 2014

Do góry
Luki ja nie lepsza jestem Też miałbyś ubaw.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:32, 29 maj 2014

Do góry
Gosiu ja tą szkółke odwiedzam od dobrych kilku lat, a właściciele są na prawdę pomocnymi i życzliwymi ludzmi, także z pasją. Dzięki temu, że pogoda się poprawiła i przestało padać, oprócz tradycyjnego szkółkingu była długa rozmowa
Ogólnie miejsce jest bardzo niebezpieczne dal osób poddatnych na byliny... ja sobie tylko pomyślałem co by było gdybym tak zawiózł do takiej szkółki Anke Małą mi ale bym miał ubaw

Bożenko bardzo mi miło, że tak uważasz. Po dzisiejszym spotkaniu i wizyty w szkółce wiem, że koniecznie muszę mieć jeszcze jedną wielką rabate bylinową... gdzie to nie mam pojęcia, ale trawnika do koszenia mam ciągle za dużo.
Ogród z łezką 21:22, 29 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Ja wam mówie, dziewczyny się ładnie obłowiły Ja mogłem tylko chodzić i ćwiczyć silną wole bo miejsca nie mam już na byliny.

Kasiu dziękuje za miło spędzony czas i mam nadzieję, że jesteś zadowolona

Ty jesteś super chłopak, w Łodzi nie byłeś sobą. Ale nadrabiasz
To przede wszystkim ja dziękuję. Za cierpliwość i noszenie aparatu i innych parasoli...
Bardzo jestem zadowolona, szczególnie z rachunku I ten rabacik dzięki Tobie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:17, 29 maj 2014

Do góry
Danusiu u mnie również deszczowo, ale ja uwielbiam ogród po deszczu... kolory i zieleń jest wtedy taka soczysta, jednak co za dużo to nie zdrowo i gdy kwiaty się pokładają przestaje być już tak fajnie.
Ogród sama wiesz prezentuje się znakomicie. Życze dodatkowych godzin na dobe abyś miała na wszystko czas
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:12, 29 maj 2014

Do góry
Jak ja uwielbiam Twoje rewolucje i relacje bo ogród to wiadomo, że ubóstwiam. W drugim ogrodzie, który niedługo będzie powstawał będę się mocno inspirował
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:10, 29 maj 2014

Do góry
Piękne bujne rabaty tyle na temat. Świetnie skomponowane masz rośliny.
Ogród z łezką 21:09, 29 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Co tam deszcz troszke pada, ale nie jest to aż tak uciążliwy deszcz po południu ma się troszke przejaśnić... zobaczymy.

Jak przyjechaliśmy pod Twój dom, to chyba wtedy apogeum było, potem już padało coraz mniej
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:08, 29 maj 2014

Do góry
Agdnieszko dziękuje.. aż się zarumieniłem Spotkanie było cudne, a na opis ogrodu w polskim słwoniku słów brakuje.
Cieszę się, że rewolucja się podoba, jeszcze będę łądował tam smaczki i dodatki

Gosiu nie zrobiłem zdjęcia, ale ja to skromnie... szałwia i bordowe rozchodniki. Kasia robiła zdjęcia i na pewno pokaże. Dzisiaj byłem bardziej obserwatorem zakupów i jak mnie to cieszy jak widze osoby, które mają te same problemy a miejsca nie ma, a kolor nie taki... coś na miare bieganiny w szkółce blisko Bożenki. Bardzo miłe popołudnie również dzięki właścicielom szkółki co na pewno Bogusia i Kasia potwierdzą.
Czekam również na fotki, bo chyba nawet zostałem uwieczniony
Ogród cioci 20:22, 29 maj 2014

Do góry
ninko[/b] dziękuję

Alinko to mówisz że da radę ta róża? No to jeszcze powalczę Maszynę u ciebie widziałam

Kasiek Andrzej powiedział że nie nagrał co będzie karą jak kupię więc nagranie bez określenia sankcji nie ma wartości

Luki i słusznie że nie jest ci z tym źle Jak się rozrosną będzie cudnie Chętnie jeszcze rojniczków skubnę od ciebie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 19:43, 29 maj 2014

Do góry
Ale zazdraszczam Luki jak zakupy? Co kupiłeś ? Pokaż
Ogród cioci 19:43, 29 maj 2014

Do góry
Oj ja biedny winny zakupów rojnikowych ale jakoś specjalnie źle mi z tą myślą nie ma, jak będzie okazja to dam więcej bo skromnie zabrałaś sobie tych moich 'różyczek' skalnych
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies