Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Anita1978 23:23, 28 maj 2014

Ładna zmiana! A te plamy na trawniku to od czego? Piesek?
Luki 09:38, 29 maj 2014

Alka dziękuje, a w łezce koniecznie coś jasnego i najlepiej kwitnącego, nibrzydkiego i ładnie wyglądającego zimą... chyba to jest nierealne

Gosiu no w sumie i tak jest bardzo wytrwały , a ja też w kalendrz nie popatrzyłem, że to już w przyszłym tygodniu.

Anito piesek niestety, jak był mały nikt tego nie upilnował i dla niego cały trawnik to toaleta, a w szczególności ten narożnik. Koleiny od samochodów... do czasu zrobienia kanalizacji we wsi nic z tym robić nie będę chociaż strasznie denerwują.
admete 17:34, 29 maj 2014

Łukasz nadrobiłam co nie co .

Cudne spotkanie za Wami!!! i wspaniała fotorelacja
Przystojniacha z Ciebie

A ta rewolucja podoba mi się baaaaaaaaaaaaaaaardzo!!!!

Pozdrawiam
malgorzata_s... 19:43, 29 maj 2014

Ale zazdraszczam Luki jak zakupy? Co kupiłeś ? Pokaż
Luki 21:08, 29 maj 2014

Agdnieszko dziękuje.. aż się zarumieniłem Spotkanie było cudne, a na opis ogrodu w polskim słwoniku słów brakuje.
Cieszę się, że rewolucja się podoba, jeszcze będę łądował tam smaczki i dodatki

Gosiu nie zrobiłem zdjęcia, ale ja to skromnie... szałwia i bordowe rozchodniki. Kasia robiła zdjęcia i na pewno pokaże. Dzisiaj byłem bardziej obserwatorem zakupów i jak mnie to cieszy jak widze osoby, które mają te same problemy a miejsca nie ma, a kolor nie taki... coś na miare bieganiny w szkółce blisko Bożenki. Bardzo miłe popołudnie również dzięki właścicielom szkółki co na pewno Bogusia i Kasia potwierdzą.
Czekam również na fotki, bo chyba nawet zostałem uwieczniony
malgorzata_s... 21:12, 29 maj 2014

Fajnie że fotki są
Opowiedz coś więcej, jak to dzięki właścicielom miło było?? Przywitali was??
Bogdzia 21:14, 29 maj 2014

Ładna ta kolorowa rabata . Masz wyjatkowe jak na mężczyznę wyczucie piekna i porzadku.No a dzis znów spotkanie , zazdroszczę a ze w szkółce to jeszcze bardziej zazdroszczę.Pozdrówka.
Luki 21:32, 29 maj 2014

Gosiu ja tą szkółke odwiedzam od dobrych kilku lat, a właściciele są na prawdę pomocnymi i życzliwymi ludzmi, także z pasją. Dzięki temu, że pogoda się poprawiła i przestało padać, oprócz tradycyjnego szkółkingu była długa rozmowa
Ogólnie miejsce jest bardzo niebezpieczne dal osób poddatnych na byliny... ja sobie tylko pomyślałem co by było gdybym tak zawiózł do takiej szkółki Anke Małą mi ale bym miał ubaw

Bożenko bardzo mi miło, że tak uważasz. Po dzisiejszym spotkaniu i wizyty w szkółce wiem, że koniecznie muszę mieć jeszcze jedną wielką rabate bylinową... gdzie to nie mam pojęcia, ale trawnika do koszenia mam ciągle za dużo.
malgorzata_s... 21:35, 29 maj 2014

Luki ja nie lepsza jestem Też miałbyś ubaw.
Luki 21:40, 29 maj 2014

No to Gosia przy okazji zawioze i Ciebie ale to każdy chyba tak ma... ja znam miejsce to troszke bardziej opanowany jestem i zawsze sobie mówie 'wezme nastepnym razem' później już nie kwitnie i zapominam każdy sposób dobry.