Iwonka, pojechałaś z przeglądem róż.. zachwycam się!! Myślałam, że u siebie dziś zrobię jakieś fotki, ale znów pada, a rano byłam w biegu pourlopowo/praniowo/lekarzowym...
Trochę tego towaru masz u siebie wygląda na to, że słusznie ciągle coś kombinowałas, przesadzałas, bo efekt jak dla mnie spektakularny osiągnęłaś
trzeci albo czwarty rok od wysiewu, pierwszy raz zakwitnie jeżówka blada, ciekawa jestem jej ogromnie
tu mnie korci coś wyższego dodać. Kulki cisowe, które będą dopiero kulkami, montana, szałwia deep blue compacta, nie wiem czy nie za niska do montany i liatra. Może bym coś wyższego jeszcze dodała, np molinie Edith Dudszus
żywopłotki cisowe też w tym roku ładnie się zagęściły
świdośliwy w tym roku oblepione owocami, swoją drogą te owoce mogą być robaczywe ? wczoraj jak się dorwałam to prosto z drzewa jadłam, ale coś mi nie pasowało i hmm... nie będę pisać, ale nie miałam odwagi sprawdzić owoców
dereń milky way na rabacie, która jest totalnie do przeróbki.Zostały tu jakieś pojedyncze trawy, reszta wysypana zrębkami i czeka na pomysł
trzcinnik krótkowłosy i cheju-do, pomiędzy pojedyńcze stipy, które zostały po zimie, z tyłu gracillimus. Wsadziłam tu jeszcze mieczyki abisyńskie i coś posiałam, tylko nie wiem co, zapomniałam. Na razie nic nie wschodzi, to pewnie nie dowiem się co posiałam
posadzenie naparstnic pomiędzy trzcinnikiem a cisami też nie było dobrym pomysłem. Myślałam, że fajnie będą wyglądać, ale jakieś małe w tym roku, trzeba zajrzeć do środka, żeby je zobaczyć.