Jak jej miejsce przypasuje to śmiga bardzo szybko, ale mam też drugiego posadzonego u góry w lasku i przez 4 lata nie urósł ani grama. W jej przypadku stanowisko ma znaczenie.
Pięknie u Was Aniu, warzywnik wielki też ziemniaki posadziłam w tym roku. Ślimaki od dwóch lat to też moja zmoraPo każdej powodzi mi ich przybywa
Aniu dziękuję.
Dębolistna bardzo szybko się rozwija.
Jej nie przycinam. A d okarmiam standartowo,
Uniwersalnym nawozem azofoską wszystkie rośliny. I już
Hosty pięknieją
I czosnek niedźwiedzi w hostach
Zadowolona z dużej róży dokupiłam jej siostrę bliźniaczkę też Pirouette
Abraham Darby , znam ją z forum,podoba mi się- to wzięłam
Dwa powojniki Solina
Wiszące kosze
Witaj!!
Ja lubię tą różnorodność
A z dnia na dzień rośliny większe i ładniejsze.
Oprócz dziur po ślimakach I u mnie już trochę do host się dobrały.
Ach te paskudztwa.
Rzodkiewkę sieję. Jeszcze parę dni i będzie do przerwania razie mała.
W tym roku nie wiem jaka będzie. Zawsze była ok.
Nie wiem czy jest jakiś sposób na robaki. Ja szukam sposobu na ślimaki.
Znasz jakiś ?
Moja przesadzana w ubiegłym roku magnolia w tym roku ma niewiele kwiatków. Ale i tak cieszy, że przeżyła to przesadzanie
Witam proszę o pomoc kogoś kto się zna co mogło się stać moim tujom ? Rok temu były posadzone ostatnio na 6 sztukach zauważyłam zbrązowiałe czubki ? Proszę mi powiedzieć czym może to być spowodowane ? Co mam z nimi zrobić czy podciąć i czekać na rozwój sytuacji ?
Jeszcze jesienią kupiłam klona Bi Hoo. Latem powinien być zielony, a zimą mieć żółte gałązki. Wiosną ruszył i oby to był jego dobry początek.
Muszę kupić jakieś w miarę tanie sango-kaku w ilości 3-4 sztuk. Póki co albo duże i drogie, albo brak. On szybko rośnie i jest piękny.... jak większość klonów palmowych.
Świetne i czytam, ze Adze też się spodobało, a to już krok do przodu i to duży, a nie w tył Rozumiem, że się chłop napracował i docenić trzeba, ale Mu powiesz, że ma kolejne zadanie do wykonania, znów będzie tworzył tylko z kamienia i będzie bomba Rysunek świetnya i powiedz Mu, ze tu pół ogrodowiska będzie Jego poczynania śledzić i chwalić, nic tak na męską ambicję nie działa Wiem po moim