Zlodziej butow i poduszek zawsze mi przynosi, bo mylsi ze cos za to dostanie.Pies asystent za duzo sam mysli co lezy to podnosi
Wykopalismy krawezniki i zamiast ich sie pozbywac, narazie polozylismy wstepnie na trawniku, gdzie jest zbita i ciagle mokra ziemia.Trawnik rosnie tam zle.Trzeba bedzie zrobic podpypke z cementu.I polozyc je prosto.Narazoe chociaz nie przeszkadzaja na warzywniaku.
Po wstepnym szoku, zaczela bardzo mi sie poodobac sieczka miskanta w polaczeniu z biela, srebrem i niebieskim.
Super to zdjęcie - musiałam zacytować, bo najbardziej mi się podoba mimo innych pięknych kadrów. Sporo koloru u Cienie - tak soczyście
Czosnki mają bardzo wyrazisty kolor. Myślałam, że moje są ładne, ale Twoje dużo ładniejsze.
Bardzo lubię tak obsadzone donice. Czasami mniej znaczy więcej - elegancko
Zamierzałam też tak obsadzić, ale jednak poszłam w kompozycje co nie bardzo mi odpowiada. Na szczęście zostało mi jeszcze do obsadzenia 5 donic - ma być skromnie
Cytuję na wątkach tylko zdjęcia które wybitnie mi się podobają i to właśnie do takich należy. Cudowny widok - doskonale rozumię, że nie wyobrażasz sobie ogrodu bez tych drzew
Eden rose ma sporo takich zniekształconych pąków, tak jakby te zielone listki otaczające pąk coś zjadło.
Czy to będą wciornastki? [tak mi się wydaje po przebiegnięciu tego wątku]
Czy jest możliwe, że do takiego pąku zbiegają się mrówki i jeszcze bardziej uszkadzają róże czy może tylko korzystają z soków od wciornastków? Koleżanka też ma i jeszce mrówki. U siebie mrówek nie mam.