Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lilie"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:50, 30 sty 2014

Do góry
renatamama3 napisał(a)
Agatko ,jakie dorodne lilie ,a ta liatra łał , widzę ,że szalejesz po stokach co chwilka ,moja córa ostatnio była w Jurgowie .

Takie widoczki, na kwitnące lato, jeszcze Renatko poczekamy, zaraz będzie luty podkuj buty

Też chciałabym wybrać się do Jurgowa, z pewnością tam pojadę, jeszcze zamierzam odwiedzić Koninki i stok Myślenicki
Rododendronowy ogród II. 08:29, 30 sty 2014

Do góry
monteverde napisał(a)
Ale się naoglądałam, piękne i rh i róże, liliowce lilie gdzie tam moim do Twoich a maczka z czarnym środkiem miałam a potem mi znikł pozdrawiam

No to mnie od rana rozśmieszyłas. Z czym mi nie dorównujesz? ?????
Rododendronowy ogród II. 01:26, 30 sty 2014

Do góry
Ale się naoglądałam, piękne i rh i róże, liliowce lilie gdzie tam moim do Twoich a maczka z czarnym środkiem miałam a potem mi znikł pozdrawiam
Ogród z łezką 20:40, 29 sty 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)

Tak
Czekam ciągle na duży śnieg, chcę wiedzieć czy mi spada na berberysy golden rocket i je łamie...jak nie orange rocket dosadzę, przed nimi są admirałki i zostają. Im śnieg z dachu nie zaszkodzi. Mam tam białe jeżówki, białą piwonię dostałam od Bogusi, czekam na żółtawą. Jeszcze mam lilie białe, czerwone i łososiowe. Chcę jeszcze czerwone i żółte jeżówki. I miejsce zostawiam tam na dalie. Na co jeszcze miejsce zostanie...zobaczymy

Fiu, fiu ale będzie energetyczna rabata A żółtej piwonii to w życiu nie widziałam
Ogród z łezką 20:29, 29 sty 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

No ale masz plan To co tam będzie??? Mówisz o tej z admirałkami?

Tak
Czekam ciągle na duży śnieg, chcę wiedzieć czy mi spada na berberysy golden rocket i je łamie...jak nie orange rocket dosadzę, przed nimi są admirałki i zostają. Im śnieg z dachu nie zaszkodzi. Mam tam białe jeżówki, białą piwonię dostałam od Bogusi, czekam na żółtawą. Jeszcze mam lilie białe, czerwone i łososiowe. Chcę jeszcze czerwone i żółte jeżówki. I miejsce zostawiam tam na dalie. Na co jeszcze miejsce zostanie...zobaczymy
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:44, 29 sty 2014

Do góry
Lilie

Kondziowy Ogród :) 19:38, 29 sty 2014

Do góry
JoannA napisał(a)
Piękne kolory Konradzie, róze, lilie żurawki...ach jak pieknie u Ciebie.
Na ostatniej fotce to jaka trawka? Czy to stipa?
tak
Kondziowy Ogród :) 19:33, 29 sty 2014

Do góry
Piękne kolory Konradzie, róze, lilie żurawki...ach jak pieknie u Ciebie.
Na ostatniej fotce to jaka trawka? Czy to stipa?
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:26, 29 sty 2014

Do góry
Lilie pełne kapryśnice...
Red Twins

Coctail Twins

I różne z domieszką odcieni czerwonych

Ogrodnik Mimo Woli cd 12:24, 29 sty 2014

Do góry
Lilie też są czerwone, albo z czerwienią.. najbardziej czerwone to:
Azjatki od mamy... czerwień ceglasta

Red tiger z tygrysich... bardzo ciemna czerwień.. są cudne wiec wstawię 2 foto

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:45, 29 sty 2014

Do góry
Agatko ,jakie dorodne lilie ,a ta liatra łał , widzę ,że szalejesz po stokach co chwilka ,moja córa ostatnio była w Jurgowie .
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 21:25, 28 sty 2014

Do góry
Piękne lilie. Życzę zdrówka i kolorowych snów.
Pszczelarnia 22:37, 26 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ewo widzę, że będzie jeszcze piękniej: róże, piwonie, lilie , eh! Kup koniecznie purpurową róże do bladoróżowych. Efekt mnie zachwyca.
Czytałam o doniczce, jeśli bedziesz chciała, daj znać pojadę sprawdzić czy są .

Purpurowa róża - to jeszcze trzeba dopisać do zamówienia. Miała być konspiracja. Ale ilości nowych róż nie da się ukryć.
A tu i Rozarium i Rosarium wabią i kuszą delikatnie.
Doniczkę ma Gabrysia i mówiła, że ona stoi nietykana.
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:52, 26 sty 2014

Do góry
Basiu - lepiej chorować na jaką liliowcówkę, niż na inne dziadostwo Ja mam tych chorób dużo, bo kocham cebulowe bo są pierwsze, lilie, liliowce, piwonie, azali, różaneczniki, orliki, trawy... i wiele innych. I ode mnie można sie zarazić, bo tu zakażenie następuje poprzez kontakt wzrokowy

Alinka - ja mam jeszcze jeden problem.. nie mam gdzie sadzić.. jak Bozi da to sie wybierzemy i do Wojsławic i do Finki.... ale najpierw muszę obrabować bank, dokupić działkę.. i obrabować bank na kolejne chciejstwa.. Jakbym wpadła w takie liliowcowe eldorado i do szkółki Finki.... to przecież bym stamtąd nie wyszła ..póki dno w portfelu by sie nie pokazało.. Tak miałam jak zakładałam ogród... wszytko przepuściłam co miałam.

Alka - my nie kusimy, tylko wymieniamy doświadczenia gdzie najlepiej kupić takie cuda Zakażenie drogą wzrokową następuje, a na to nie mamy wpływu

Łukasz - obejrzałam Twoje śliczności.. wiedzę, że postawiłeś na falbanki.. ja poszłam w pająki.. a najbardziej mi się podobają pełne liliowce I wcale nie takie odpustowe wydumane.. maks 2 kolory .... i to piszę ja .. największa kokoszka na forum.. (ew. mogę oddać prawo pierwszeństwa do tytułu Karoli i Ani Monte )

I najbardziej podobają mi się te, jedne z najtańszych sadzonek do kupienia... i nie zamienię ich na żadne inne.... rosną bez problemu, kwitną bez problemu.... :
LILIOWIEC CAMPFIRE EMBERS - DO KUPIENIA ZA 4,90

czy BONANZA, DO KUPIENIA ZA 3,90

Z kwiatami jak z ubraniami nie patrzę na cenę , tylko czy mi się podoba To tak w kwestii ostudzenia zapałów za sadzonki po 200$..za 1$ też może być śliczne..

Ogród cioci 13:39, 25 sty 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Dopiero przed chwilą przeczytałam o samochodziku...trudno, wiesz, że co inne ważniejsze. Całe i nie draśnięte jesteście!!! Już o siebie pisałam, kłopot masz z pracą, jak sobie poradzisz?
Lilie piękne!!!

Buziolek z Pszczyny

Jakoś muszę dać radę Będę się na zastrzyki umawiać na wieczór jak Krzyś jest to mnie obwiezie. A krew rano będę umawiać na jeden dzień i albo Krzyś będzie brał urlop albo samochód brata wezmę bo naszym olbrzymem w wąskie drogi ja się nie biorę Buziaczki kasiu od nas i pozdrowienia dla eMusia
Ogród cioci 13:23, 25 sty 2014

Do góry
Dopiero przed chwilą przeczytałam o samochodziku...trudno, wiesz, że co inne ważniejsze. Całe i nie draśnięte jesteście!!! Już o siebie pisałam, kłopot masz z pracą, jak sobie poradzisz?
Lilie piękne!!!

Buziolek z Pszczyny
Ogród cioci 13:14, 25 sty 2014

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)
Ale masz dorodne lilie !

Sama jestem zaskoczona
Ogród cioci 13:12, 25 sty 2014

Do góry
Ale masz dorodne lilie !
Moja działka. 12:12, 25 sty 2014

Do góry
Ale piękne kwiaty miałaś, szczególnie te lilie ,to chyba św.Józefa czy tak jakoś się one nazywają
Mówisz ,,bratnia dusza",bo ty nawet nie wiesz jak ja bardzo blisko mieszkam ciebie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:05, 25 sty 2014

Do góry
Anabell napisał(a)

Witaj Łukasz - moje spostrzeżenie co do Fire cheff takie same, kolor ładny, rośnie w słońcu, kupiłam wiosną są ładne zdrowe, ale słaby przyrost. Zobaczę wiosną, nakryłam gałązkami świerku
Nadrabiam przeglądanie stronLilie, żurawki masz obłędne, Do tej pory nie podchodziłam z sercem do lilii, jesienią posadziłam kilka. Wszyscy myślimy o Twoich zaliczeniach.Pozdrawiam.

Coś te odmiany ogniste nie są udane FIre Alarm padła po trzech miesiącach i przyczyną nie było podgryzanie korzeni. Była jednak tak piękne, że spróbuje jeszcze raz
Lilie są piękne, ale trudne w komponowaniu, a w szczególności te bardzo wysokie odmiany. Najładniej wyglądają w dużej grupie, a po przekwitnieciu u mnie stanowią zieloną ściane aż do jesieni więc nie narzekam na nie. Jedynie w zimie puste placki.
Dziękuje bardzo za wsparcie, w mojej sytuacjo ogromnie sobie to cenie, a na szczęście zaliczenia mam z głowy i pierwszy luty od 3 lat bez sesji cos pięknego..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies