Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

AgnieszkaW 08:31, 19 lut 2014

Widać już wiosnę u Ciebie. Mówisz, żeby jeszcze nie ciąć? Ja cały czas mam z tym dylemat. Wczoraj nie wytrzymałam i kocimiętkę ścięłam, bo już brzydko wyglądały te zeschłe badyle, myślę nad trawami i trochę się boję, że za wcześnie...Lawendy i róż jeszcze nie ruszam. Pozdrawiam Danusiu
Urszulla 16:34, 19 lut 2014

Krokusy u Ciebie pewnie w zacisznym miejscu siedzą
cieszą w lutym, wiosnę zwiastują.
GorAna 17:29, 19 lut 2014

Danusiu, widzę, że cieszysz się tak jak ja z każdego wiosennego kwiatka
Pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:07, 20 lut 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Widać już wiosnę u Ciebie. Mówisz, żeby jeszcze nie ciąć? Ja cały czas mam z tym dylemat. Wczoraj nie wytrzymałam i kocimiętkę ścięłam, bo już brzydko wyglądały te zeschłe badyle, myślę nad trawami i trochę się boję, że za wcześnie...Lawendy i róż jeszcze nie ruszam. Pozdrawiam Danusiu

Agnieszko, sama juz nie wiem czy ciac czy nie, czytam, ze zimy ma juz nie byc a marzec ma byc rekordowo ciepły, wiec chyba jednak zaczne cos sprzatac w tym ogrodzie bo wszystko wyłazi jakby juz był koniec marca. Rok temu w marcu zesmy cieli a w kwietniu zima przyszła. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:09, 20 lut 2014

Urszulla napisał(a)
Krokusy u Ciebie pewnie w zacisznym miejscu siedzą
cieszą w lutym, wiosnę zwiastują.

Ula u nas dzis było 12C w cieniu i caly dzien piekne słonce, ptaszki spiewaja i cała przyroda szaleje Krokusy kwitną te najwczesniejsze żółte ale i te fioletowe moze jutro tez juz zakwitna Fajnie jest Mi sie podoba bardzo Chociaz nie mam czasu na ogrod ale ciesze sie sloneczkiem
danuta_szwajcer 17:11, 20 lut 2014

GorAna napisał(a)
Danusiu, widzę, że cieszysz się tak jak ja z każdego wiosennego kwiatka
Pozdrawiam

Aniu oj bardzo sie ciesze moze jutro zrobie kolejnym kwiatką zdjecia U nas juz 12C) pachnie wiosna Az chce sie życ
Milka 17:18, 20 lut 2014

Widziałam Twoja wiosnę i doczytałam o zakupach, róże i lawendy jednak bym nie cięła
Marta7 17:57, 20 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

No to zapewne jak zobaczysz to zamowisz A dla róży przeznacz troche miejsca bo pieknie się rozrasta i trzeba ją do podpory wiązac A z uporzadkowaniem to mysle, ze nie przesadze bo to bym nie była ja

Danusia pooglądałam te lilie-są cudowne,ale poczekam -u nas na targach,bazarach też jest duży wybór,powiem Ci szczerze że wogóle nie znam się na liliach-nie rozrożniam ich -muszę o nich trochę poczytać Dzięki za informacje o róży-będę teraz wiedziała że potrzebuje trochę miejsca.
Baaaaardzo serdecznie pozdrawiam i życzę ślicznego,zgodnego z Twoimi upodobaniami i charakterem uporządkowania ogrodu
Marta7 21:01, 21 lut 2014

Danusia macham i zyczę weekendowego odpoczynku przy pięknym słoneczku w ogrodzie.
anna_g 21:18, 21 lut 2014

Danuś czytam że lilie zakupiłaś Będzie jeszcze bardziej liliowo i kolorowo Planujesz na jutro jakieś "ruchy" w ogródeczku? Ja chyba jeszcze nie... jakoś nie mogę się do końca przekonać do wiosny w lutym ale cięcie drzew i iglaków to ja bym już zrobiła - mus się umówić z panem od cięcia Pozdrawiam serdecznie - miłego weekendu.