I tego świata życzę Ci jak najwięcej, wychodząc zaś z niego, nie zamykaj bramy - by jak najszybciej znów tam powrócić
Też dziękuje, za odwagę i świadectwo tego, że chcieć znaczy móc
Chyba jakoś przed południem, patrząc na fotki przy cyprysiku nutkajskim... tam za nim jest ogrodzenie a nad nim góruje wielki dąb sąsiadów i słońce tak lekko się przebija, świetny to efekt daje faktycznie...
Takie pochwały z ust szefowej to zaszczyt dziękuję
I zapraszam częściej
Aga, rewelacja ta panorama z brzozą- parasolem, Rewelacja
Jakiś nieziemski ten ogród jakby księżycowy się wydaje, albo marsjański...niesamowity klimat tych zdjęć.
Teraz zrozumiałam. Czyli połączyć deski płaskownikami metalowymi i wkopać je jak najgłębiej (dla stabilności) i żeby też wystawały na wysokość ściółki albo ciut wyżej. Wydaje mi się że to będzie coś ok. 13 cm wysokości.
Dziękuję Adrianno, przynosi, codziennie. Stresy są, ale jak tam pojadę, to wszystko odpuszcza i jakby inny świat. Mam marzenie aby przejść na emeryturę i tam przebywać ile się da i dzielić się wiedzą oraz pokazywać
Tym razem na żywo, nie na Ogrodowisku. Włożyłam tutaj serce i pracuję dla Was już 9 rok.
Ja też w roli głównej Wczoraj skończyłam malowanie ale będzie trzeba nieco poprawić w sb bo po pracy jest za zimno i trochę zacieków wyszło.
Nie wiem jak to się stało ale poszłam jednak w nowoczesność, dobierając chłodne stonowane barwy i wszystkie figury tworząc prostokątne
Czyli jednak nie będzie zamkowo a nowocześnie Dziekuje że czuwasz i dziękuje za pomysły