Trzymam kciuki by łagodnie się to odbyło. Ja wczoraj przed szczepieniem robiłam test apteczny czy już czasem bezobjawowa nie byłam bo kilka razy kontakt miałam, ale test ujemny to się zaszczepiłam. Jednak środki zapobiegawcze jakie stosowaliśmy przez ten czas zdały egzamin Ja do dzisiaj wszystkie zakupy nim włożę do szafki dezynfekuję, tak samo cała odzież po przyjściu do domu spirytusem spryskana
Marta, a dlaczego nie podoba ci się?
Bo ja coś ostatnio podobnego na spotkaniu z dziewczynami mówiłam, mnie tylko te badylki zachwycają, ale nadal obserwuję i myślę, że obie zdanie zmienimy
Basiu, cesarskie korony, jeśli rosną kilka lat w jednym miejscu, rozrastają się i cebul przybywa. Wyrasta wówczas więcej pędów i pokazuje się więcej kwiatów. Każdy pęd, nawet niekwitnący to nowa cebula. Można je wówczas wykopać i te cebulki rozsadzić.
O dziękuję Basiu-dokładnie o to mi chodziło na liściach. Co prawda obawiam się, że w późniejszym okresie w sezonie choroba wróci i powinnam przedsięwziąć już jakieś środki na obecnym etapie, żeby nie było powtórki z rozrywki. Muszę wrócić do naturalnych oprysków, bo w zeszłym roku bardzo to zaniedbałam.
Karola ceny są powalające ..i fachowców i materiałów też...U mnie ostatnio barierka balkonowa .profil zamkniety 8cm...Kurczę wyszło 1200 za materiał...mój m robił sam
jedną jak obetniesz to nic się nie stanie. Zabezpiecz maścią cięcie, sekator wcześniej odkaź. Lepszy termin jest w sierpniu na jej cięcie z tego co pamiętam. Oczywiście tniesz jak deszcz nie pada.