Elu, spoko, ja swój ogród nie zamieniłabym na żaden innybo jest mój Nie chwaląc się, u sasiada to podoba mi się tylko oświetlenie mój ogród ładniejszy
Cieszę się z ładnego otoczenia wokół, to ważne, poznałam kolejnego nowego sasiada i też będzie ogród robił więc zapowiada się, że prawie z każdej strony będzie ładnie
U nas też pogoda w kratkę, wlasnie leżę na leżaku w pełnym słońcu, cieplutko ale jeszcze przed chwilą było chłodno i chmury, taka wiosna dziwna.
Ja dzisiaj tylko bambusy wsadzę do donic, muszę folią czarną obić donice drewniane, żeby nie pogniły i najpierw zaolejować.
Lubię takie cieniste zakątki, no i paprocie jeden plus deszczowej pogody, paprociom to chyba pasuje, no gdyby tyci cieplej jeszcze do tego było Pozdrawiam
Marta super lista bylin. Pewnie skorzystam bo te same kolorki na rabatach preferuję A jak tam Twoje kloniki? Ja obejrzałam moj. Niestety znów się zaczęło Wrzucę zdjęcia pogladowo. Zobacz jak wyglądają listki.Jak obejrzysz to daj znać usunę .
Kotka już nakarmiona i zgodnie ze swoim kocim rytuałem poszła na całodobową drzemkę.
Piekna pogoda dzis jest. Nareszcie!!!
Do Polski ma przyjść od jutra.
Wczoraj eMik wreszcie zamontował przęsła w przedogrodku od strony ulicy.
No i oczywiście nie obeszło się bez problemów.
Okazało się, że furtka jest za krótka. Nawet nie wiem jak słowami określić moje zdenerwowanie. Niestety nie wiele da się z tym zrobić bo takich przesel nie można już kupic. Te ostatnie 10, które kupiliśmy były robione na zamówienie i chociaż chcieliśmy 13 to niestety się nie dało.
Wiem, że furtka mnie będzie denerwować ale stwierdzam, że skoro nic z tym nie mogę zrobić to musze wyluzować.