Marlenko! Murek zrobiliśmy, żeby chociaż trochę zasłonić słup elektryczny wysokiego napięcia z jednej strony, z pozostałych są róże i wysoka krzewuszka. Przynajmniej na dole go nie widać.
Witam, bardzo proszę o pomoc jednej z moich brzóz doorenbos opadły gałęzie, niev widać szkodników i choroby na liściach. Co może być przyczyną, może spotkaliście się z czymś takim. Dziękuję za informację.
Witam, bardzo proszę o pomoc jednej z moich brzóz doorenbos opadają gałęzie, nie widać szkodników ani choroby na liściach. Może spotkaliście się z czymś takim w swoich ogrodach. Dziękuję za każdą pomoc.
Aniu pilnuj go ale chyba nie jest zbyt inwazyjny. Mnie się wydaje że większym problemem są jego korzenie.
Tymczasem wczoraj po skoszeniu trawnika i wypieleniu zagonka truskawek od razu poprawił mi się nastrój.
Uwielbiam , taki lekko kwaśny, to jeden z moich ulubionych owoców.
Pozostałe owoce też wyglądają przepysznie.
Aniu, w zeszłym roku kupiłam dwie sadzonki hortensji phantom. Posadziłam na jesieni. Teraz są jeszcze małe (psy tez miały w tym udział ). I też nie mają jeszcze zalążków kwiatów. Ale nie tracę nadziei .
Basiu, dziękuję, jak u Ciebie sytuacja pogodowa? Jesteś w strefie"zrzutu" czy raczej na opady wyczekujesz?
Dużo tragedii w związku z burzami, mus sie strzec, bo nawet od pioruna elektryczne gniazdka się zapalają. Trzeba odłączać aparaty i komputery, o Tv nie mówię., Wszyscy wiedzą.