Kwiaty z reguły są ciężkie, gdzieś robiłam porównanie. Limka wydaje mi się wyższa ale to nie tak jednak, wszystko zależy od cięcia. Kwiaty obu się pokładają jak namokną.
Nigdzie takich nie ma!!!
Aniu ja swoje fastigaty formuje od dwóch lat w stożek. Może w tym roku będą stozkowato wygladać. Widziałam kiedyś takie cudowne stożki grabowe na wysokich nózkach w pieknym nowoczesnym prgdzie i się w tym widoku zakochalam, dlatego formuje u mnie. Chyba popełniłam bład że rosną z tylu domu, mogę je jednak przesadzić na bardziej reprezentacyjne miejsce bo mam ich 5 szt....
Aleś mi teraz zabiła cwieka czy ich nie przesadzić w podjazd...
kobieto przeca ja tutaj 4 rok mieszkam, a najmłodszy ma 4 lata znaczy się wszystkie nie tutejsze a bociany loviam miłością dozgonną, a wszyscy zaraz mnie nimi straszą
Bo tulipany sie pospieszyły, a krokusy sie spóźniły... i tak wyszło śmiesznie i nie tak jak miało być.. ale na pogodę nie mamy wpływu..
I nie mam wpływu na fotki.. bo wyszły ładne.. tu moja zbieranina tego co kupuję wiosną.. i potem srrru do ogrodu.. w tym roku wiosna była szybka, wiec nie kupiłam żadnego,..
Ale dostałam sporo od Agaty Jeden z nich.. ooooo i muszę jutro przesadzić moje białe pełne, bo już zarosły krzakami.. znając życie i tak zapomnę..
Może nie elegancko, ale za to jak wesoło
miło się na nie patrzy .... obawiam się , że jak wyjadę z poduchami to dzieciory z buciorami będą się w nich tarzać i się właśnie zastanawiam czy chce mi się to już prać ?