Przyjedź wybierzemy się razem na zakupy
Z tymi cenami to rożnie bywa. Kupiłam hortensje za 45,00 złotych i w innej szkółce takie same za 25,00 złotych.
ojej a Furia to zawsze tak uwiązana..?
okularowa fajna, rozrosnie się i pewnie nową tablice w pinterest będę musiała utworzyć
ciekawe jak długo bedzie bez chwastów z tą drobną korą..ona mi sie tez bardziej podoba a gdyby jeszcze była praktyczniejsza od średniej to biorę w cimno tonami
fajne zakupy ale Ty masz tam ceny, też tak chce...nie dośc że jesteście najlepiej rozwijajacym się regionem w Polsce to jeszcze tanio macie..chyba się przeprowadzę
macham
i jeszcze krawężnik w międzyczasie położyłaś..? nie no szok, fajna robota
Ty naprawde sama robiosz obrzeża z krawężników? ja próbowałam ostatnio to nie dałam rady, przecież to ciężkie jest?! M zrobił...
ten kamień mokry jest niesamowity..chyba będę szukać kiedys czarnego żwiru
Ania uwielbiam Cię strasznie Ci dziękuję
czyli masz zdanie na temat liliowców takie jak Bogdzia, szału nie ma. plus ze bezproblemowe, i takie rośliy też warto miec w ogrodzie. w przeciwieństwie do róż które duuużo czasu wymagają żeby wygladały..
fajnie że zaglądasz
W ktoryms watku, chyba byl to ogrod Dominiki, czytalam o tym, ze smialek darniowy rozsiewal sie po calym ogrodzie.Z tego powodu zrezygnowalam z niego.Jednak widzialam, ze w wielu ogrodach wystepuje
ja wiem że on ma dosyć ale pierdoły które nam zostały do zrobienia same sie nie zrobią a on do wszystkiego by ludzi najmował...rece opadają..a ja znowu wychodzę na śrubę..
hej Gosia, właśnie się z M pokłóciłam mój problem psychiczny go wykańcza...
dziękuję za podpowiedzi, spisałam sobie i będę w necie przeglądać
są białe liatry? muszę poszukać
to ja mam prośbe o wrzucenie zdjęć całych "bałaganiarski" liliowców, nie tylko kwiatów.
to ja u Ciebie na spotkaniu nie zarejestrowałam że rozdajesz liliowce, ale chyba bym ich i tak nie zapakowała