Ona Wam się odwdzięczy to roślinka domowa. Właśnie miałam pytać, co ona taka blada...da radę i Kubuś będzie przeszczęśliwy
Ty to masz takie dobre serce...ja jestem podobna; czytałam wczoraj dyskusję na temat ślimaków...też bym tak nie mogła. Ty masz pieski a ja przygarnięte kotki
A duże chociaż za tą cenę?
Ładne, odmianowe?
Chyba trochę poszaleli cenowo.
Miałam dziwną sytuację w Castoramie. Kupowałam trawę, nie było ceny i Pani w dziale ogrodowym sprawdziła 12,00 zł.
Przy kasie za tą trawę zapłaciłam 9,00 złotych
Ewa w zeszłym roku czytałam na O jak dziewczyny radzą sobie ze ślimakami tzn. jak je męczą, nawet wyraziłam swoją negatywną opinię - szok jak bestialsko skazują je na śmierć
Kotki biedne też mam, ale na zasadzie karmienia wieczorem
Ewa ludzie, którzy kochają rośliny i zwierzęta to bardzo dobrzy ludzie
Cieszę się, że też masz dobre serce i przygarnęłaś kotki Takie wiadomości zawsze bardzo mnie cieszą
Kwiatka pielęgnujemy. Kubuś ciągle chce go podlewać. Czyli on powinien być ciemniejszy?
fajne zakupy ale Ty masz tam ceny, też tak chce...nie dośc że jesteście najlepiej rozwijajacym się regionem w Polsce to jeszcze tanio macie..chyba się przeprowadzę
macham
Przyjedź wybierzemy się razem na zakupy
Z tymi cenami to rożnie bywa. Kupiłam hortensje za 45,00 złotych i w innej szkółce takie same za 25,00 złotych.