Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z Pszenicznej ...

Z Pszenicznej ...

Urszulla 01:25, 13 lip 2016

Po nocy siedzę i oglądam bo w dzień nie miałam kiedy areał niezły do ogarnięcia. Ja te bym zrobiła cisowy żywopłot jest zimozielony.
AgataP 08:23, 13 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Trafilam od Pszczolki.kiedy w tym roku kupiłam swidosliwy lamarca bezodmianowe,ktore rosna u mnie jako drzewa wielopniowe,uslyszalam wlasnie w szkolce,ze najczesciej kupowane sa na zywoploty wlasnie wg mnie owoce ma bardzo smaczne.delikatne,niekwasne,podobne do borowki bardzo.

Asia dzięki za informacje, będę szukać coś odpowiedniego może na miejscu u siebie znajdę
AgataP 08:23, 13 lip 2016

Urszulla napisał(a)
Po nocy siedzę i oglądam bo w dzień nie miałam kiedy areał niezły do ogarnięcia. Ja te bym zrobiła cisowy żywopłot jest zimozielony.

Cisy będą ale przy różach, do warzywnika nie pasuje mi cis, za bardzo formalny jest
AgataP 08:24, 13 lip 2016

tulucy napisał(a)
Mnie się podobuje to, co wymyślasz
I to co pokazujesz też

Luśka dzięki za wsparcie, dziś pada więc podgonię sprawy inne niż latanie z taczką No chyba że się wypogodzi to po południu ruszam w tany
Pszczelarnia 09:46, 13 lip 2016

I u Vivy bardzo cenne informacje i Nawigatorka dodała swoje - mamy pełen obraz sytuacji i do tego rysunki poglądowe i wymiar pod żywopłot - nic tylko sadzić (kup wysyłkowo z gołym korzeniem na jesieni).

PS Mnie by cis tam pasował jakby co, bo obszar warzywnika jest rozległy i dobrze będzie formalnie od strony podjazdu.

Powiem tak - zazdroszczę takiej roboty - bo planowanie i wykonywanie jest najprzyjemniejsze, bo jak już jest .... to jest.

Ale świdośliwy są OK.
jolanka 11:21, 13 lip 2016

Świdosliwa jest świetna Na pewno nie będziesz żałowała, wiosna pieknie kwitnie, później cudne owoce Ciąć można jak się chce
anna_t 12:11, 13 lip 2016

Agata prośbę mam, zrobiłabyś fote na wprost swojej siatki maskującej?ile % zacienienia wzięłaś?
tulucy 12:25, 13 lip 2016

AgataP napisał(a)

Luśka dzięki za wsparcie, dziś pada więc podgonię sprawy inne niż latanie z taczką No chyba że się wypogodzi to po południu ruszam w tany

I ja zamierzam dziś chałupę ogarniać po pracy, bo w takiej mokrej ziemi to nic nie zdziałam.
A że w domu tyły takie, że hej, więc na dobre ten deszcz w sumie wyjdzie.
AgataP 13:21, 13 lip 2016

anna_t napisał(a)
Agata prośbę mam, zrobiłabyś fote na wprost swojej siatki maskującej?ile % zacienienia wzięłaś?

Ania pisałam już - ja mam 40%, zdjęcia poglądowe masz na Al....o
AgataP 13:26, 13 lip 2016

tulucy napisał(a)

I ja zamierzam dziś chałupę ogarniać po pracy, bo w takiej mokrej ziemi to nic nie zdziałam.
A że w domu tyły takie, że hej, więc na dobre ten deszcz w sumie wyjdzie.

Luśka a mnie się w domu nie chce robić nic większego, jakoś nie mam weny
Wczoraj się natyrałam a dziś objazówkę zrobiłam, załatwiłam wszystko co odkładałam od prawie 2 tygodni