Ja najpierw pomyślałem o poszerzeniu do równej linii z rabatą za domkiem Gdyby okazało się, że tu jest tu nawodnienie trawnika, to nie opłacało by się tak wąskiego pasa trawy zostawiać. A coś czuję, że tu nie ma zraszaczy. Niezależnie od tego pomysł jest inny...
...A mianowicie ścieżka z płyt obsypanych kamieniem z wylewającymi się na nią roślinami
Np. hortensje Annabelle, do tego hosty i hakone, tawułki i tiarelle, a uzupełnić można paprociami
Na pierwszej focie chyba tez masz kran tam gdzie konewka. Hostowa bardzo fajnie sie zapowiada.
Edytka
Musisz koniecznie nam tu pokazywać wiecej roslin i fot.
Postępy w ogrodzie w ostanich
miesiacach macie niesamowite
Moje pisadri przy Twoich to chuderlaki.
Nie moge sie nadziwić jak ogólnie sie wszystko zmieniło, wyłaniało, kostka taki porzadek wprowadziła.
Łany kocimiętki, szałwie róże trawki hosty itd wszystko piękne i dorodne.
Męża pochwal bardzo i Ciebie też chwale.
Masz piękny ogród. Jak kiedys ruszę dupkę w Twoje rejony to sie wproszę do Ciebie na pewno
Śloczna ta różanka i kaka gęsta.
No powiem ze sie nie spodziewalam.
Świdośliwy będziemy wyprowadzać razem ma wiele pni. Zaczne od kolejnej wiosny. Bede podgalać od dołu i rozchylać gałęzie. U Hani Wioli są ładne na wzór.
Cieszę się jak dziecko z tej wiśni
Moi sąsiedzi zachwyceni, że będzie ładny widok i to też mnie cieszy
Świerki w tym miejscu to już przeszłość. Tylko syf był pod nimi, ładne na zewnątrz, a w środku tragedia, tym bardziej nie ma co żałować.
Rozpierducha konkretna, na początku chciało mi się wyć, bo nie wiadomo było od czego zacząć. Gdybym miała resztę roślin to by było na gotowo. W rogu będzie dużo cienia, więc muszę dostosować rośliny do warunków, ale w większej części pełne słońce, fotka z przed chwili.