Roze niskie: Lavender ice, Heidi klum. Nawet okrywowe urosna ci na szerokosc 1 M. A te wymienione wczesniej sa niziutkie. Testuje Red Leonardo, na razie tez bardzo mały ale zobaczymy za rok. Czy nagle nie wystrzeli
Mam QoS z The Alnwick Rose i chyba pasuja do siebie, kształtem kwiatów, kolorem i wzrostem. Ale QoS wydała z siebie zaledwie dwa kwiaty przez cały sezon a Geof posadzony obok - żadnego...
Nie chcesz przypadkiem Jamesa G? Chyba go wywalę wiosna... Ma chyba 2,5 M baty i denerwuje mnie swoja wielkością...
A przez 2,5 sezonu byłam w nim zakochana. Ja nie wiem jak oceniać róże, co sezon inaczej sie zachowują....
Janeczko czy to Twój pierwszy ogród różany? Skad ta wiedza i miłośc do roż?
Też takie mam, ale tylko 2 opakowania Ale tak sobie myślę, że jak już sie uporam z moimi rewolucjami to wtedy będę się cebulować, bo teraz to non stop kopię w ziemi i zmieniam.
No to same zalety, obyś miała rację Renia Ja się muszę jeszcze jutro donarcyzować Strasznie mi się podobają te drobne bukietowe, a dodatkowo Madżenka pisała, że pięknie pachną. Tak więc nic tylko czekać na wiosnę