Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

jolka 19:54, 01 paź 2015

AnnaCh napisał(a)
Ale będzie pięknie na wiosnę

Wiesz Ania jak to jest na wiosnę, każdy kwiatek cieszy podwójnie
AnnaCh 19:56, 01 paź 2015

jolka napisał(a)
Wiesz Ania jak to jest na wiosnę, każdy kwiatek cieszy podwójnie

Dokładnie człowiek czeka na każdy kolorek, każdy mały kwiatuszek
jolka 19:58, 01 paź 2015

07_Rene napisał(a)
No, no ... Ale zaszalałaś z cebulami Narcyzy ponoć kwitną niezawodnie co roku i się rozrastają, nornice ich nie lubią. Na razie testuje, ale jeżeli to prawda to się zanarcyzuje za rok

No to same zalety, obyś miała rację Renia Ja się muszę jeszcze jutro donarcyzować Strasznie mi się podobają te drobne bukietowe, a dodatkowo Madżenka pisała, że pięknie pachną. Tak więc nic tylko czekać na wiosnę

07_Rene 20:02, 01 paź 2015

jolka napisał(a)

No to same zalety, obyś miała rację Renia Ja się muszę jeszcze jutro donarcyzować Strasznie mi się podobają te drobne bukietowe, a dodatkowo Madżenka pisała, że pięknie pachną. Tak więc nic tylko czekać na wiosnę

Też takie mam, ale tylko 2 opakowania Ale tak sobie myślę, że jak już sie uporam z moimi rewolucjami to wtedy będę się cebulować, bo teraz to non stop kopię w ziemi i zmieniam.
lindsay80 20:51, 01 paź 2015

Ją też narcyzow nakupilam, nornice ich ponoć nie tykaja ale mucha narcyzowa może na robić spustoszenia, tyle, że nie w pierwszym roku, a kolejnych od posadzenia.
paulina_ns 08:12, 02 paź 2015

jolka napisał(a)

No a co ja Wam mówię od miesiąca?? Zapraszam!! Może w sobotę?? Ciepło ma być. Do 13nastej mam zajęcia, więc może tak ok. 15-16??

Ja jestem za jak tylko mąż nie pojedzie mi do Krk z chęcią wpadnę W KONCU
Kawa 08:43, 02 paź 2015

jolka napisał(a)

No a co ja Wam mówię od miesiąca?? Zapraszam!! Może w sobotę?? Ciepło ma być. Do 13nastej mam zajęcia, więc może tak ok. 15-16??

no własnie myślałam o sobocie jak będzie ładnie do południa tez jestem zajęta jak to zwykle bywa
m_gocha 21:12, 02 paź 2015

Jolka, z wielką nieśmiałością pytam: czy mogłabyś mi pomóc (a może również i ktoś z odwiedzających ten piękny ogród) w kwestii obwódki bukszpanowej? podaję link https://www.ogrodowisko.pl/watek/3358-pojedyncze-pytania-na-temat-projektowania-rabat?page=395#post_9
Przepraszam że zawracam Ci głowę i że "umieszczam" się w Twoim wątku ale sprawa jest dość pilna a wiem że masz dobre pomysły (co widać na Twoich rabatach)
jolka 21:15, 02 paź 2015

lindsay80 napisał(a)
Ją też narcyzow nakupilam, nornice ich ponoć nie tykaja ale mucha narcyzowa może na robić spustoszenia, tyle, że nie w pierwszym roku, a kolejnych od posadzenia.

No to byle do wiosny Edyta, żebyśmy się mogły cieszyć tymi naszymi narcyzami. I wszelkim muchom wstęp wzbroniony Myślałam, że uda mi się dziś dokupić dwie paczuszki narcyzów, ale znalazłam tylko resztki łusek z cebul w biedronce;( Ciekawe, czy jeszcze coś rzucą ..
jolka 21:17, 02 paź 2015

paulina_ns napisał(a)
Ja jestem za jak tylko mąż nie pojedzie mi do Krk z chęcią wpadnę W KONCU

Kawa napisał(a)
no własnie myślałam o sobocie jak będzie ładnie do południa tez jestem zajęta jak to zwykle bywa

Dziewczyny, obie macie mój nr tel., dzwonić mi tu zaraz i się ugadujemy na jutro
Propozycja pierwsza: godzina 16.00