No to same zalety, obyś miała rację Renia Ja się muszę jeszcze jutro donarcyzować Strasznie mi się podobają te drobne bukietowe, a dodatkowo Madżenka pisała, że pięknie pachną. Tak więc nic tylko czekać na wiosnę
Też takie mam, ale tylko 2 opakowania Ale tak sobie myślę, że jak już sie uporam z moimi rewolucjami to wtedy będę się cebulować, bo teraz to non stop kopię w ziemi i zmieniam.
Ją też narcyzow nakupilam, nornice ich ponoć nie tykaja ale mucha narcyzowa może na robić spustoszenia, tyle, że nie w pierwszym roku, a kolejnych od posadzenia.
Jolka, z wielką nieśmiałością pytam: czy mogłabyś mi pomóc (a może również i ktoś z odwiedzających ten piękny ogród) w kwestii obwódki bukszpanowej? podaję link https://www.ogrodowisko.pl/watek/3358-pojedyncze-pytania-na-temat-projektowania-rabat?page=395#post_9
Przepraszam że zawracam Ci głowę i że "umieszczam" się w Twoim wątku ale sprawa jest dość pilna a wiem że masz dobre pomysły (co widać na Twoich rabatach)
No to byle do wiosny Edyta, żebyśmy się mogły cieszyć tymi naszymi narcyzami. I wszelkim muchom wstęp wzbroniony Myślałam, że uda mi się dziś dokupić dwie paczuszki narcyzów, ale znalazłam tylko resztki łusek z cebul w biedronce;( Ciekawe, czy jeszcze coś rzucą ..