Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:10, 10 lip 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Magnolia, ryzy ty ryży, a czekolada, wzdech z takimi oczami. Daj znaka, co fryzjerka powie, tylko czy ona nie z tych zazdrosnych ? Znam takie, co powiedzą, dokładnie odwrotnie)) oczywiscie nie obrazajac fryzjerki

Gratki, zdolne dzieci, córa sniadanie stawiała? dała czadu z tym wynikiem

spytam ją, pewnie.

Córka śnidanie stawia, pewnie- nie rzuca się zakładów na wiatr- w poniedziałek jak się uda.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:07, 10 lip 2015

Do góry
Enya73 napisał(a)
Magnolia Gratki serdeczne Moja córka z kolei dostała się na prawo na UŚl w K-cach

przybij piątkę!- spisałyśmy się ,co?
Moja codzienność - ogród Oli 20:05, 10 lip 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Przepis na jeżówki ala Magnolia na 999 stronie u Kokoszki.

Ensata napisał(a)
No własnie tez chciałam doniesc o jezówka, ale Tess szybsza

dziękuję byłam i już do notesika skopiowane
Skąpana w słońcu 19:04, 10 lip 2015

Do góry
A taką rabatkę zaprojektowałam i wykonałam z moją młodzieżą w pracy

Ma delikatna kolorystykę

magnolia, 2 hortki, jeżówka Aloha, lawenda i trawa rozplenica

Muszę jeszcze traw dosadzić

Kiedys pokaże Wam inne rabatki w pracy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:25, 10 lip 2015

Do góry
Magnolia, ryzy ty ryży, a czekolada, wzdech z takimi oczami. Daj znaka, co fryzjerka powie, tylko czy ona nie z tych zazdrosnych ? Znam takie, co powiedzą, dokładnie odwrotnie)) oczywiscie nie obrazajac fryzjerki

Gratki, zdolne dzieci, córa sniadanie stawiała? dała czadu z tym wynikiem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:59, 10 lip 2015

Do góry
Magnolia Gratki serdeczne Moja córka z kolei dostała się na prawo na UŚl w K-cach
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:55, 10 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
obiecałam babę- babeczkę właściwie:

Magnolia jak avatarek ... no nie poznałam ..... a babeczka całkiem całkiem fajna
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:37, 10 lip 2015

Do góry
obiecałam babę- babeczkę właściwie:

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:35, 10 lip 2015

Do góry
Tesskowe podpórki sa wg mnie cakiem dobre- lekkie i niezwracajace uwagę, a robote zrobią.
Na wzorcznicze olśnienia oli jeszcze trzeba poczekać- teraz to będą męczyć pierwszoroczniaków materiałoznawstwem, rysunkiem technicznym i takimi.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:13, 10 lip 2015

Do góry
No to już zajcuid dla przyszłej projektantki zaprojektować nowoczesna popdorę pod hitki Kokochy.
Magnolia Gratuluję - ja też bym była (tylko moje dziecię nie lubi się uczyć) hahahah
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:46, 10 lip 2015

Do góry
Gosia ślicznie, ślicznie!
Nie dziwię się że się zachywcasz
Ja tez jestem zachwycona
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:41, 10 lip 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)
a pewnie, że zacałują...jak sie uda to dziś moje piccolino będę skubać ;_)

no to cmok
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:40, 10 lip 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Gratulacje! Że się dostanie, to wiedziałam, ale z drugim wynikiem, to fiu, fiu! Gratulacje i dla Mamusi Masz prawo być dumna jak stado pawi
I powinnam się chyba obfochać - jakże miałabym zapomnieć? Cały czwartek czekałam na info.

Jak przeczytałam to zdanie, to myślałam, że mnie wkręcasz

Dzięki za przepis, Dziewczyny Cię zacałują Ja już cmokam

nie wkręcam- u nas on szaleje z dzieleniem jeżówek
Moja codzienność - ogród Oli 12:25, 10 lip 2015

Do góry
Przepis na jeżówki ala Magnolia na 999 stronie u Kokoszki.
W Gąszczu u Tess 12:01, 10 lip 2015

Do góry
Przepis na rozmnażanie wegetatywne jezówek ala Magnolia.

magnolia napisał(a)

Jeżówki jak się romznażą- mówisz eMowi- potrzebuję więcej jeżówek. Za dwa miesiące masz.
Urwij/utnij młode gałązki- od kępy na dole, albo rozgałęzienie z pędu. U niektórych też pęd kwiatowy tez się nada , tylko zetnij pączek. I do wody na dwa tygodnie, a potem do doniczki i trzymaj w wilgoci.Jak puszcza nowe listki, zmniejsz podlewanie. Jak da Ci się urwać z piętką z rosliny to od razu do ziemi. Adam często waszdza w ogóle do ziemi od razu, bez trzymania w wodzie.
Pełne odmiany wychodzą w 100 %,zielone też.
Tylko ziemię daj taką neturalną jak do warzyw- źle znoszą kwaśną.
Najlepiej idzie mnożenie wiosną az do teraz,późnym latem i jesienią ciut gorzej

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:53, 10 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

mam mieszane odczucia z korą- na ciężkich glebach, takich co się skawalają na beton w suszy wg mnie jest niezła- dodaje powietrza, rozluźnia warstwę powierzchniową, ogranicza parowanie.
Na piachach tez ogranicza parowanie, ale zakwasza i tak kwaśną ziemię wiele gat pod korą nie daje rady od kwasu. Do tego w korze siedzą chętnie slimaki bezmuszlowe, składają jajka robaki....
Na spadkach kora spływa baardzo -średnie to jest.
Także kora- tak, ale nie zawsze, nie wszędzie.

Dziękuję - wiesz że jesteś kochana
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:33, 10 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

ale masz pamięć- mam studentkę wzornictwa! Dostała się jako druga pod względem ilości punktów!
Juhuuuu!

Gratulacje! Że się dostanie, to wiedziałam, ale z drugim wynikiem, to fiu, fiu! Gratulacje i dla Mamusi Masz prawo być dumna jak stado pawi
I powinnam się chyba obfochać - jakże miałabym zapomnieć? Cały czwartek czekałam na info.

magnolia napisał(a)

Jeżówki jak się romznażą- mówisz eMowi- potrzebuję więcej jeżówek.

Jak przeczytałam to zdanie, to myślałam, że mnie wkręcasz

Dzięki za przepis, Dziewczyny Cię zacałują Ja już cmokam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:31, 10 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

ale masz pamięć- mam studentkę wzornictwa! Dostała się jako druga pod względem ilości punktów!
Juhuuuu!

Marta cieszę się bardzo, bardzo...choć wątpliwości nie miałam...zdolna Bestyja...po Mamie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:23, 10 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Jeżówki jak się romznażą- mówisz eMowi- potrzebuję więcej jeżówek. Za dwa miesiące masz.
Urwij/utnij młode gałązki- od kępy na dole, albo rozgałęzienie z pędu. U niektórych też pęd kwiatowy tez się nada , tylko zetnij pączek. I do wody na dwa tygodnie, a potem do doniczki i trzymaj w wilgoci.Jak puszcza nowe listki, zmniejsz podlewanie. Jak da Ci się urwać z piętką z rosliny to od razu do ziemi. Adam często waszdza w ogóle do ziemi od razu, bez trzymania w wodzie.
Pełne odmiany wychodzą w 100 %,zielone też.
Tylko ziemię daj taką neturalną jak do warzyw- źle znoszą kwaśną.
Najlepiej idzie mnożenie wiosną az do teraz,późnym latem i jesienią ciut gorzej

no tom sobie muszę zielonej pomnożyć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:21, 10 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Juhuuuu!

W sumie to mnie to nie dziwi Brawo dla Oli
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies