Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:30, 22 cze 2015

Do góry
Siatkowa, Juzia ja też się polałam Sorry Kaśka

Magnolia za córuś i pomyslnie zdany egzamin już zaciskam kciuki ale od teraz bom dopiero tu weszła

Co do stroju to podejrzewam, że nikt mnie nie przebije, opisu oszczędzę Ale napewno bosko mi z włosem rozwianem, kżden w inną stronę a najczęściej w pysku bo nijak w kitku siedzieć nie chcą, apaszka na oczy się zsuwa a tu ręce brudne więc łypię jednym okiem spode łba
Mama mówi, że wyglądam jak pół doopy zza krzaka Sorki za te wynurzenia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:27, 22 cze 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)

Siatkowa trafiła w deche z tym określeniem.
Wiecie niby ja mam łatwiej bo z projektem, ale kurde jak widze ogród Gochy to mam jadną myśl - możej ja napiszę do Magnoli i poproszę o projekt ogródu albo może konsultację
Magnolia córa da radę - my tez trzymamy kciuki. A to jakieś artystyczne studia musza być?

nom...córa uzdolniona...po mamusi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:23, 22 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

O ja tez to miałam tylko nie potrafiłam tak trafnie nazwać

Siatkowa trafiła w deche z tym określeniem.
Wiecie niby ja mam łatwiej bo z projektem, ale kurde jak widze ogród Gochy to mam jadną myśl - możej ja napiszę do Magnoli i poproszę o projekt ogródu albo może konsultację
Magnolia córa da radę - my tez trzymamy kciuki. A to jakieś artystyczne studia musza być?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:01, 22 cze 2015

Do góry
Ja tez bym powiedziała że to Magnolia zdaje te egzaminy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:53, 22 cze 2015

Do góry
Magnolia, trzymam, jakieś za duże to dziecko masz w stosunku do wyglądu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:29, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Trzymajcie kciuki dobre Kobiety i faceci- dzisiaj moje dzieciątko zdaje egzaminy na studia- dziś ma od 9 do 19 tej, jutro to samo.

Brzuch mnie boli, bardziej niż przed maturą.

My Mamy trzymamy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:11, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Gosia oglądam Twój ogród z ostatnich fotek już drugi czy trzeci raz. Po pierwszym trudno mi było zasnąć- M. musiał w środku nocy słuchać o nim, nie miał wyjścia biedak.
Slicznie jest!- ależ Wam idzie ten kawałek planety.
Dziewczyny już napisały wszystko, ja tylko dodam swoje westchnienie.

A do ogrodu wychodzę tez w koszmarnej stylówie. Za to mój M najbardziej lubi być w ogrodzie tuz po pracy- więc kosi w eleganckich butach , przesadza w najlepszej koszuli.... spodni już nie ma najlepszych bo wszystkie uwalił na trwale ziemią, trawą albo pianką montażową.

a myślałam, że tylko ja tak mam, wpadam z pracy i lecę na ogród zrobić obchód tu pogrzebię tam coś wyrwę i zaraz gdzieś się upaćkam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:42, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Trzymajcie kciuki dobre Kobiety i faceci- dzisiaj moje dzieciątko zdaje egzaminy na studia- dziś ma od 9 do 19 tej, jutro to samo.

trzymam kciuki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:32, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Marta...trzymam...będzie git

buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:17, 22 cze 2015

Do góry

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 08:15, 22 cze 2015

Do góry
Aga lepiej po weekendzie? Zdrowiejesz?

Mam niedosyt zdjęć Twojego ogrodu- jeszcze dorzuć, co?

Jak Twoje/nasze lilie?
Zbieraja się do kwitnienia?
Pokażę Ci moje na zachętę:

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:08, 22 cze 2015

Do góry
Gosia oglądam Twój ogród z ostatnich fotek już drugi czy trzeci raz. Po pierwszym trudno mi było zasnąć- M. musiał w środku nocy słuchać o nim, nie miał wyjścia biedak.
Slicznie jest!- ależ Wam idzie ten kawałek planety.
Dziewczyny już napisały wszystko, ja tylko dodam swoje westchnienie.

A do ogrodu wychodzę tez w koszmarnej stylówie. Za to mój M najbardziej lubi być w ogrodzie tuz po pracy- więc kosi w eleganckich butach , przesadza w najlepszej koszuli.... spodni już nie ma najlepszych bo wszystkie uwalił na trwale ziemią, trawą albo pianką montażową.
Tworzę mój skromny ogród 21:14, 21 cze 2015

Do góry
Zebrinus powolutku rozrasta się

Magnolia - ładnie rośnie, ale jeszcze nie kwitła

Ogródek Iwony 19:40, 21 cze 2015

Do góry
Margo napisał(a)
Pieknie wszystko się rozrosło, rabatka z magnolia wcześniej mi umknęła - super wygląda

Rabata z magnolią ma tydzień, dokładnie jej nie pokazywałam, bo jest niedokończona i na dodatek ma jeszcze tło roboczo-budowlane
Ogródek Iwony 19:34, 21 cze 2015

Do góry
Pieknie wszystko się rozrosło, rabatka z magnolia wczesniej mi umknęła - super wygląda
Ogródek Iwony 17:59, 21 cze 2015

Do góry
Przy okazji mam pytanie, czy pod magnolią mogę wysypać żwirek? Teraz wygląda na niedokończone cosik. Obwódka z bukszpanu jeszcze malutka, wolałabym wysypać po całości, tylko, co magnolia na to?

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 13:22, 21 cze 2015

Do góry
noemi napisał(a)
I tak trzymaj

Lawende Dziewczyny polecają z O. " viva " , Taką ma Magnolia i Gosia , zimą nie jest łysa.
Byla też a Auchanie, ale już chyba nie ma.

oki, poszukam
Dzięki
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 12:29, 21 cze 2015

Do góry
noemi napisał(a)
I tak trzymaj

Lawende Dziewczyny polecają z O. " viva " , Taką ma Magnolia i Gosia , zimą nie jest łysa.

W Obi jeszcze tydzien temu widzialam...ale takie malusie
Poka te buksy na trawie !
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 12:21, 21 cze 2015

Do góry
I tak trzymaj

Ogród niby nowoczesny ale... 13:07, 19 cze 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)

Magnolia one jarają te zioła co Ty im w ogrododach zapodałaś (kopiują od Malkul).
Palimy, palimy, droga kierowniczko, jest zima, jest zimno, cały czas palę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies