Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 19:04, 17 lip 2015

Angelika- ja inspiracje szukałam na pinterest. tam w sumie najciekawsze pomysły i niepowtarzalne.

Waldek- "zdolna jestem niesłychanie"...

Kasya- now idzisz chociaż ty jedna mówisz że było fe a wszyscy udaja że niby nie widzieli
Za szczerość masz u mnie mega plusa i Całusa

Ana- u nas od wczoraj wkoło pytania kiedy huśtawka keidy kiedy kiedy, teraz mąż powiesił jedną to awantura kto może się bujnąć.
ja się wypięłam i idę do łazienkowego SPA

Konieczki
- nasz gromada się nie powiększy bo warsztat zamknęłam no chyba żeby przypadkiem coś nie teges

MArzenko-Makkasia- no nasz plac zabaw to i dla wnuków straczyć musi.

Magnolia- baby to faktycznie po twojej wapnowej radzie tak ruszyły dziękuję

Nawigatorka-
zlot? strach sie bać

Tosia
- dziękuję za meldunek pokaż potem drugie kwitnienie bo jestem ciekawa z jaką siłą kwitnie drugi raz.

Katkakk- nie wiem o które Ci chodzi. pokaż fotkę

Tess- wiesz mimo że niewiele wskórałaś to proszę wyślij mi na priv wzór twojego pisma reklamacyjnego.
Bardzo by mi pomogło.

AlKa 19:18, 17 lip 2015

Niesamowite tempo pracy, juz niebawem zobaczymy to cudo
malkul 19:26, 17 lip 2015

Zapomniałam zameldowac że moje cisy na hortensjowej się wreszcie zebrały i zielienia się
Zrobiłam im cięcie i teraz będę czekała aż zaczną sie zagęszczać
nawigatorka 20:13, 17 lip 2015

Teściowa widać jeszcze nie wykupiła się worami
ana_art 23:09, 17 lip 2015

po wpisie u mnie wnioskuję, ze listę robisz Otóż powiem Ci że one strasznie kapryśne. Zakwitły raz, tylko w pierwszym roku, później wyłaziły, ale tylko liście...

babka 01:14, 18 lip 2015

Gosiaczek, pewnie nie raz już to pisałaś ale spytam bo nie pamiętam. Co ile sadziłaś gracki ? (nie chce mi się cofać do początku ) i ile mają na dziś w obwodzie? Ty sadziłaś je wiosną 2014 ???
sarenka 09:20, 18 lip 2015

malkul napisał(a)

ja miałam łatwo, miałam projekt
samozaparcie
dyscypilna
systamatyczność

Z tych rzeczy mam póki co tylko samozaparcie.
Przydałby sie jeszcze plan i chcoiazby systematyczność

Madzenka 10:25, 18 lip 2015

Oja cie, oja cie, będa fotki ze skręcania !
Konstancja30 10:30, 18 lip 2015

Gosia sprawdź czy karta w aparacie by fotorelacja była ... wiem, wiem normalni ludzie zawsze mają kartę w aparacie ale sprawdź ... widzisz ja tez przeciez normalna a kilka razy już nie miałam więc wyczulonam ...

ogród masz nieprzyzwoicie idealny ... przypomnij mi jak się spotkamy żebym obrzuciła Ciem przez 3 sekundy zawistnym wzrokiem zanim zawisnę na szyi perfekcyjnej ogrodniczki
AngelikaX 12:35, 18 lip 2015

malkul napisał(a)
Angelika- ja inspiracje szukałam na pinterest. tam w sumie najciekawsze pomysły i niepowtarzalne.

no patrz ja też tam często kukam, i przy pokoiku syna jak już przechodziliśmy na ten bardziej "dorosły", i pierwszym pokoiku córki (właśnie się robi)
Ostatnio wylukalam tam przepiękne dekoracje na przyjęcie dla dzieciaczków w ogrodzie (szukuję się już niebawem u nas impreza urodzinowo-imieninowa )
Natomiast przy fotkach placów zabaw jakoś mnie nic nie natchnęło... na spokojnie jeszcze raz przestudiuje

Powodzenia w pracach konstruktorskich przy takim żarze z nieba to średnia przyjemność, jeśli to Cię pocieszy u mnie prace malarskie w pokoiku córki, przy suficie naprawdę gorąąąąco, ale warto...na koniec zadowolona mina dzieciaczka bezcenna