No rewelacja, z takim sprzętem szybko. U nas się nie da, za dużo rabat i zakamarków. No i foliak, będą warzywa. Fajnie juz wszystko wygląda, bardzo wiosennie i dużo smaczków
Basiu dziękuję za cenne uwagi masz rację sama tego nie zrobię -odkładam ten temat na kolejny sezon -może przez ten czas basen szlag trafi i bedę miała fajną miejscówkę
zamiast kółka z palet na basen -na przeciwko domku ogrodnika by był .....
najbardziej ,marzy mi się taka szklarena w kształcie domku ,więc czas zacząć odkładać do skarpety
Wiola dziękuję
antracyt pasuje w większości ogrodów -zła tylko jestem na siebie ,że nie utrzymałam pierwotnej wersji tynku ( miał być szary ) a namówili mnie na śmietankowy ....
pewnie za jakiś czas -jak jeszcze bardziej się zbrudzi -zdecyduję się na przemalowanie
Wiosna zawitała, to prawda, ale jest ciągle zimno. Rano ledwo powyżej zera. W dzień niewiele powyżej 10 st. Jeszcze jak błyśnie słońce to do wytrzymania, ale ten zimny wiatr...
Jak wszyscy chcę ciepełka, prace które sobie zaplanowałam idą żółwim tempem, jakoś nie mam zapału w taką pogodę.
niestety ale już są... małe bo małe ale pierwszą znalazłam i poszedł w ruch mospilan...
ponoc to cholerstwo potrafi do -20 spokojnie przezimować... czyli dzisiejsze -4 w nocy tylko dla magnoli może być kiepskie.. ech...szkoda...
Ale wiosny powyżej piękne te pierwiosnki. Chodzę po wątkach i myślę ile mi jeszcze wszystkiego brakuje, ale powoli do celu.
Ta gwiaździsta różowa piękna.
Czy to jakaś choroba grzybowa? Te białe strzępki przy korzeniach? Po zimie karmnik ościsty mi zmarnial nieoczekiwanie
Wiem ze to jeszcze nie jego czas, to nie starość posadzony latem.