Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Judith 11:10, 26 maj 2021

Kasia, wbijaj do mnie zobaczyć kwitnącą tawułę. Pamiętasz nasze rozważania, co to za odmiana...?
Basieksp 11:48, 26 maj 2021

Ja jestem po drugiej dawce Pfizera, po pierwszej bolała mnie ręka, po drugiej nic mi nie było mąż to co ja, dziś ma drugą dawkę syn po astrze pierwsza dawka dwa dni gorączka i słaby, córka moderną pierwsza dawka tylko ręka ją bolała żartuję, że tylko na Johnsona się nie załapaliśmy, bo więcej nas w domu nie ma
mrokasia 15:44, 26 maj 2021

galgAsia napisał(a)
Gratki za szczepienie Przeżyjesz, spoko To tak naprawdę zależy od ludzia - u mnie były osoby, które odchorowały obie dawki, były takie, którym nic nie było na żadnym etapie. Najważniejsze, że coś się dzieje dobrego.
Buziaki

No pewnie, że przeżyję .
Dzięki Asiulka!

inka74 napisał(a)
ja 2 czerwca mam 2 dawkę. Kasia, dobrze będzie. Kciuki trzymam za łagodny przebieg poszczepienny

To już za chwilę, już za momencik .
Mnie troszkę rozkłada, mam 37,4. Położyłam się i odpoczywam . Jutro będzie lepiej.

Judith napisał(a)
Kasia, wbijaj do mnie zobaczyć kwitnącą tawułę. Pamiętasz nasze rozważania, co to za odmiana...?

Byłam .

Basieksp napisał(a)
Ja jestem po drugiej dawce Pfizera, po pierwszej bolała mnie ręka, po drugiej nic mi nie było mąż to co ja, dziś ma drugą dawkę syn po astrze pierwsza dawka dwa dni gorączka i słaby, córka moderną pierwsza dawka tylko ręka ją bolała żartuję, że tylko na Johnsona się nie załapaliśmy, bo więcej nas w domu nie ma

He, he, faktycznie, jeszcze jedna osoba i mielibyście przegląd wszystkich możliwości .
mrokasia 15:46, 26 maj 2021

Widoczek z okna tarasowego - kalina Kilimandżaro gwiazdorzy .
Kasya 16:36, 26 maj 2021

mrokasia napisał(a)
Widoczek z okna tarasowego - kalina Kilimandżaro gwiazdorzy .

Z nowego okna ?
Rzeczywiście widać ja z daleka, zwłaszcza ze ciemne tło
antracyt 18:32, 26 maj 2021

Może też się kiedyś doczekam takiego ładnego widoku, moja Kilimandżaro na razie przed kolano sięga. Ile lat ją masz i jak szybko rośnie? Zastanawiam się, czy muszę być bardzo cierpliwa?
Agatorek 18:41, 26 maj 2021

Kasya napisał(a)

Z nowego okna ?

Fajnie wygląda

A tło to jakie ma? Też ciekawe jest
mrokasia 19:47, 26 maj 2021

Kasya napisał(a)

Z nowego okna ?

Tak, z nowego .

antracyt napisał(a)
Może też się kiedyś doczekam takiego ładnego widoku, moja Kilimandżaro na razie przed kolano sięga. Ile lat ją masz i jak szybko rośnie? Zastanawiam się, czy muszę być bardzo cierpliwa?

Hmmm, trudno mi odpowiedzieć ns Twoje pytanie bo moją Kilimandżaro kupiłam już taką dużą jesienią 2019 . Nie wiem ile urosła . Ale mam też kalinę Sunrise, kupioną wiosną zeszlego roku, sięgała mi do kolana a teraz sięga mi do pół uda .

Agatorek napisał(a)

Fajnie wygląda

A tło to jakie ma? Też ciekawe jest

Szersze ujęcie .
Judith 20:04, 26 maj 2021

Ścieżka przez rabatę jest swietna. Zawsze dla mnie takie swobodnie rozrzucone elementy tworzące super efekt są zaskoczeniem, bo sama mam tendencje do prostych linii lub idealnych łuków . A tu raptem sie okazuje, ze można inaczej!
Kasia_CS 10:11, 27 maj 2021

mrokasia napisał(a)

Szersze ujęcie .

Faktycznie przykuwa uwagę! Kasiu, ja to zawsze podiziwam z jaką lekkością tworzysz tak nasadzenia, że jest fajna perspektywa - z daleka i z bliska Są te punkty, na których można zawiesić oko