Aniu kiedyś miałam praktyki w żłobku, dzieciaki były różne, był też chłopiec-Pawełek, jak go mama przyprowadzala to siadał w kącie i bawił się cały dzień jednym samochodzikiem ileż trzeba bylo się nagimnastykowac by to dziecko do czegoś zachęcić... wowczas powiedziałam 'Panie Boże proszę w przyszłości nie pokaż mnie takim Pawełkiem bo mnie szlak trafi' i moje prośby zostały wysłuchane
... z berberysu ?
A co tam... lecę raz jeszcze do Twojej wiosny gały nacieszyć Uwielbiam Twoje cebulowe ...
I mam pytanie odnośnie żywopłotu z tui. Jak go równałaś to tuje były mniej więcej jednakowej wysokości? Mam zamiar wyrównać moje a że ich wysokość jest bardzo zróżnicowana to nie wiem jak się do nich dobrać. Niektóre musiałabym ciachnąć z 20cm, nic im nie będzie?
Szalona jesteś! ALe pracujesz w takim tempie, że chętnie oddam Ci pół mojej do zagospodarowania Kcesz? Te parę kilometrów odległości do pokonania to dla Ciebie pikuś
Wizytówka zachwycająca - jak Twój ogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiosna zachwyca cebulowymi, ale dla mnie hit hitów to lato z trawami!!!! Szacun kobieto
He he, to że Źon powiedział że jest przeznaczenie do kucharzenia to nie znaczy, że tak będzie nie może służyć do podgrzewania w zimne wiosenne wieczory? He he, żeby sobie nie myślał, że będę przyrządząć kiełbaski
Sebek oooo plany bogate, dzisiaj chodząc po ogrodzie patrzyłam na żurawki od kątem ich czyszczenia... jak ja tego nie lubię.... a teraz jeszcze raz sobie przypomniałam...
Aniu, jak dawno nie sprawdzałam co słychać na tym Twoim "ugorze", po którym tylko nazwa została Pewnie długo jeszcze nie nadrobię zaległości, ale będę się starać
Izuś, szkoda czasu na te milion razy! A gdzie Ty te wszystkie ideały dostrzegasz? Z daleka chyba i przez jakieś różowe okulary Choć dzisiaj i ja spojrzałam łaskawszym okiem na swój ogród (za dużo wiosennego powietrza na raz po długiej przerwie tak mi zaszkodziło na percepcję ) i już nie będę wszystkiego wywalać i przerabiać, tylko... połowę
Anitko a wiesz, że ja od kilku dni po powrocie do domu robię obchód, nieduzo tego więc szybko idzie Widzę że czas trawy pożegnać ale tak mi z drugiej strony żal jak tobie, pusto będzie... jak po rozebraniu choinki
Dziękuję
Stożki kupiłam duże, ale niezbyt równe, tutaj fotka z maja 2012 gdzie widac jak wyglądały (sorki za kiepską fotkę)
nie wiem czy dobrze wytłumaczę, ale podsadziłam je po brzegach małymi bukszpanami i przyciełam