Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:00, 18 lut 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Aniu gdzie ta Twoja wizytówka ??
w wizytówkach masz tez link w podpisie
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:52, 18 lut 2014

Do góry
Aniu kiedyś miałam praktyki w żłobku, dzieciaki były różne, był też chłopiec-Pawełek, jak go mama przyprowadzala to siadał w kącie i bawił się cały dzień jednym samochodzikiem ileż trzeba bylo się nagimnastykowac by to dziecko do czegoś zachęcić... wowczas powiedziałam 'Panie Boże proszę w przyszłości nie pokaż mnie takim Pawełkiem bo mnie szlak trafi' i moje prośby zostały wysłuchane
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:04, 18 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Dziękuje fanką ugoru wizytówka w bulach ale sie rodzi, dodalam lato uffff.
kurza stopka tylko jakie ramki żeby psiury ich nie kochały

... z berberysu ?
A co tam... lecę raz jeszcze do Twojej wiosny gały nacieszyć Uwielbiam Twoje cebulowe ...
I mam pytanie odnośnie żywopłotu z tui. Jak go równałaś to tuje były mniej więcej jednakowej wysokości? Mam zamiar wyrównać moje a że ich wysokość jest bardzo zróżnicowana to nie wiem jak się do nich dobrać. Niektóre musiałabym ciachnąć z 20cm, nic im nie będzie?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:48, 18 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
ech ja to bym najchętniej zasadziła się na działkę obok ale...

Szalona jesteś! ALe pracujesz w takim tempie, że chętnie oddam Ci pół mojej do zagospodarowania Kcesz? Te parę kilometrów odległości do pokonania to dla Ciebie pikuś
Wizytówka zachwycająca - jak Twój ogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiosna zachwyca cebulowymi, ale dla mnie hit hitów to lato z trawami!!!! Szacun kobieto
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 07:02, 18 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
poczytałam i widzę, że zamierzasz kucharzyć palenisko piękne, szczerze jestem ciekawa ile razy będzie w użyciu... nasze wykorzystane kilka razy...

He he, to że Źon powiedział że jest przeznaczenie do kucharzenia to nie znaczy, że tak będzie nie może służyć do podgrzewania w zimne wiosenne wieczory? He he, żeby sobie nie myślał, że będę przyrządząć kiełbaski
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:19, 17 lut 2014

Do góry
Sebek oooo plany bogate, dzisiaj chodząc po ogrodzie patrzyłam na żurawki od kątem ich czyszczenia... jak ja tego nie lubię.... a teraz jeszcze raz sobie przypomniałam...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:12, 17 lut 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A gdzie w stopce drogowskaz? Muszę Cię pilnować gorzej niż swoich 4 chłopaków.. a nawet pięciu
znaczy się kontrola być musi i postanowienie poprawy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:10, 17 lut 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Czytałam, że ogrodu już Ci za mało i zasadzasz się na pas przed ogrodzeniem No tak, po ugorze już ani śladu, trzeba podjąć nowe wyzwania Lecę obejrzeć wizytówkę!
ech ja to bym najchętniej zasadziła się na działkę obok ale...
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:01, 17 lut 2014

Do góry
ach jak ja uwielbiam takie szkrabulce i coś czuję w kościach, że wszystko będzie mu wolno, a i na babcia będziesz reagować
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:57, 17 lut 2014

Do góry
Luckaa napisał(a)
Dziękuje za odpowiedz, ja dziś cale popołudnie przeglądalam Twój watek, wiem że te male podsadzałaś, a ten duży chyba nie, bo było coś ze go widlakiem wam podwieźli, więc rozumiem że rośnie z jednej sadzonki, marze o takich stożkach, i zastanawiam się czy nie lepiej w cisa się zaopatrzyć, bo bukszpan delkatniejszy. Jeśli oge zapytać, jaki jest koszt takiego dużego okazu?
tak to stożek z jednej sadzonki, reszta pw
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:54, 17 lut 2014

Do góry
nie wiem czy Cie to pocieszy ale nie jesteś odosobnionym przypadkiem nastoletniego dziecia i wszystkiego co z tym związane....łącze się w bólu...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:46, 17 lut 2014

Do góry
poczytałam i widzę, że zamierzasz kucharzyć palenisko piękne, szczerze jestem ciekawa ile razy będzie w użyciu... nasze wykorzystane kilka razy...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:27, 17 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Aga witaj, witaj, witaj

Aniu, jak dawno nie sprawdzałam co słychać na tym Twoim "ugorze", po którym tylko nazwa została Pewnie długo jeszcze nie nadrobię zaległości, ale będę się starać

Konstancja30 napisał(a)
jak Ciem nie ma Aguś to nie ma ale jak pokażesz to tak, ze człowiek musi milion razy obejrzeć i po milion pierwszym wciąż się zastanawiam gdzie wynorałaś i jak przekonałaś do tak precyzyjnej pracy te geometryczne termity ? ... absolutnie idealne ... jestem załamana ... tego się nie da zgapić ...

Izuś, szkoda czasu na te milion razy! A gdzie Ty te wszystkie ideały dostrzegasz? Z daleka chyba i przez jakieś różowe okulary Choć dzisiaj i ja spojrzałam łaskawszym okiem na swój ogród (za dużo wiosennego powietrza na raz po długiej przerwie tak mi zaszkodziło na percepcję ) i już nie będę wszystkiego wywalać i przerabiać, tylko... połowę

Marzka witaj! Kolejna wrocławianka do teamu
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:46, 17 lut 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Anitko a wiesz, że ja od kilku dni po powrocie do domu robię obchód, nieduzo tego więc szybko idzie Widzę że czas trawy pożegnać ale tak mi z drugiej strony żal jak tobie, pusto będzie... jak po rozebraniu choinki

Marzec jest najgorszy. Mój ogród wtedy wygląda okropnie, naprawdę Bida z nędzą. Dobrze, że jednak mam trochę iglaków, to to jakoś tam równoważą.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:40, 17 lut 2014

Do góry
Aga witaj, witaj, witaj
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:37, 17 lut 2014

Do góry
Aniu grzecznie odmeldowuje większość wizytówki
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:35, 17 lut 2014

Do góry
Anitko a wiesz, że ja od kilku dni po powrocie do domu robię obchód, nieduzo tego więc szybko idzie Widzę że czas trawy pożegnać ale tak mi z drugiej strony żal jak tobie, pusto będzie... jak po rozebraniu choinki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:32, 17 lut 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wielbicielka wizytowki i całego ogrodu melduje się na posterunku Buziaki i oby do wiosny tzn. najbliższego weekendu

oby
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:30, 17 lut 2014

Do góry
Jagodo, Agnieszko, Sebek, Kasiu, Aniu dziękuję i oczywiście również czekam na wiosnę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:29, 17 lut 2014

Do góry
Luckaa napisał(a)
Widziałam wizytówke, piękny ogród, te stożki z bukszpanu to z jednej sadzonki wykonałaś, bo takie szerokie są, one takie duże są, kupiłaś takie duze? Pozdrawiam

Dziękuję
Stożki kupiłam duże, ale niezbyt równe, tutaj fotka z maja 2012 gdzie widac jak wyglądały (sorki za kiepską fotkę)

nie wiem czy dobrze wytłumaczę, ale podsadziłam je po brzegach małymi bukszpanami i przyciełam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies