Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

MarzkaW 21:59, 17 lut 2014

a te kamyczki jakie czyściutkie....perfekcja
Enya73 22:03, 17 lut 2014

Witaj Agnieszko, jak się cieszę, że wróciłaś Ja mam taki sam problem z cisami przy tarasie, które rosną w szpalerze. Chcę z nich stworzyć taki niski geometryczny żywopłot. Dlatego zdecydowanie będę je wiosną mocno cięła, aby uzyskać zwartą bryłę , oczywiście to wymaga czasu i nie jednego cięcia, ale wiem, że cierpliwość będzie wynagrodzona

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i mam nadzieję, że będziesz na Gardenii????
Wieloszka 22:27, 17 lut 2014

ana_art napisał(a)
Aga witaj, witaj, witaj

Aniu, jak dawno nie sprawdzałam co słychać na tym Twoim "ugorze", po którym tylko nazwa została Pewnie długo jeszcze nie nadrobię zaległości, ale będę się starać

Konstancja30 napisał(a)
jak Ciem nie ma Aguś to nie ma ale jak pokażesz to tak, ze człowiek musi milion razy obejrzeć i po milion pierwszym wciąż się zastanawiam gdzie wynorałaś i jak przekonałaś do tak precyzyjnej pracy te geometryczne termity ? ... absolutnie idealne ... jestem załamana ... tego się nie da zgapić ...

Izuś, szkoda czasu na te milion razy! A gdzie Ty te wszystkie ideały dostrzegasz? Z daleka chyba i przez jakieś różowe okulary Choć dzisiaj i ja spojrzałam łaskawszym okiem na swój ogród (za dużo wiosennego powietrza na raz po długiej przerwie tak mi zaszkodziło na percepcję ) i już nie będę wszystkiego wywalać i przerabiać, tylko... połowę

Marzka witaj! Kolejna wrocławianka do teamu
MarzkaW 22:29, 17 lut 2014

Agnieszko dziękuję za przyjęcie do drużyny
Wieloszka 22:43, 17 lut 2014

Enya73 napisał(a)
Witaj Agnieszko, jak się cieszę, że wróciłaś Ja mam taki sam problem z cisami przy tarasie, które rosną w szpalerze. Chcę z nich stworzyć taki niski geometryczny żywopłot. Dlatego zdecydowanie będę je wiosną mocno cięła, aby uzyskać zwartą bryłę , oczywiście to wymaga czasu i nie jednego cięcia, ale wiem, że cierpliwość będzie wynagrodzona

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i mam nadzieję, że będziesz na Gardenii????

Anitko, nie przemyślałam wcześniej opcji żywopłotu i za rzadko je posadziłam. Czyli kolejny głos za ostrym, geometrycznym cięciem.
Planuję być na Gardenii, zatem do zobaczenia
Madzenka 06:42, 18 lut 2014

Wieloszka napisał(a)
Ech Madżen, Ty to zawsze hiperbolizujesz
A jeśli chodzi o cięcie cisów pod brzozami - wciąż się waham, czy ciąć radykalnie jak kiedyś radziłaś, czy tylko trochę je przyczesać... Chyba, że masz jakiś inny pomysł? Nie mogę nic przypiąć w tym temacie - wszystkie cisy występują jako idealne topiary, a nie poczochrańce

Aga ja bym je ostro przycięła wiosną, cały sezon będą miałyna nabranie formy.
Magda_ 07:08, 18 lut 2014

nie wiem jak to się stało, że przeglądając twój wątek tyle razy nie zaznaczyłam, pozdrawiam i tym razem zaznaczam
baraga1904 07:10, 18 lut 2014

...cudny ogród...niesamowita geometria... w życiu tak równych kulek nie ciachnę....
Gabisia 09:24, 18 lut 2014

No bo Aga jest nożycoręka
popcorn 09:31, 18 lut 2014

Aga, ale u Ciebie równiutko! I jakie fajne spotkanie miałyście!
Mnie tam się podobają te cisowe poczochrańce za cisami. Jako równowaga do całej reszty takiej równiutkiej

pozdrawiam!!