Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Mala_Mi 07:54, 18 lut 2014

Domyślam się, że Vanilki będą w jesieni
Buczę dalej.... nie zrobić wcześniej wizytówki.. kwintesencja pięknego ogrodu.... królowo tulipanów... cudnie je masz skomponowane. Ilość bylin zachwyca.. po prostu cudnie. Hortki cudne.... Pod brzózkami trawki jakieś (jakie???) i hosty.. po prostu bomba. I te jasno żółte niskie koło żurawek to co?? Jakaś tawułka? Na razie tyle bo nie mam czasu na siedzenie na forum...
Wieloszka 08:48, 18 lut 2014

ana_art napisał(a)
ech ja to bym najchętniej zasadziła się na działkę obok ale...

Szalona jesteś! ALe pracujesz w takim tempie, że chętnie oddam Ci pół mojej do zagospodarowania Kcesz? Te parę kilometrów odległości do pokonania to dla Ciebie pikuś
Wizytówka zachwycająca - jak Twój ogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiosna zachwyca cebulowymi, ale dla mnie hit hitów to lato z trawami!!!! Szacun kobieto
agam 09:04, 18 lut 2014

ana_art napisał(a)

Dziękuje fanką ugoru wizytówka w bulach ale sie rodzi, dodalam lato uffff.
kurza stopka tylko jakie ramki żeby psiury ich nie kochały

... z berberysu ?
A co tam... lecę raz jeszcze do Twojej wiosny gały nacieszyć Uwielbiam Twoje cebulowe ...
I mam pytanie odnośnie żywopłotu z tui. Jak go równałaś to tuje były mniej więcej jednakowej wysokości? Mam zamiar wyrównać moje a że ich wysokość jest bardzo zróżnicowana to nie wiem jak się do nich dobrać. Niektóre musiałabym ciachnąć z 20cm, nic im nie będzie?
ewa004 11:26, 18 lut 2014

Aniu gdzie ta Twoja wizytówka ??
Nula 11:50, 18 lut 2014

Aneta wizytówka zapowiada się super,śliczne zdjęcia!Pozdrawiam!
ana_art 12:00, 18 lut 2014

ewa004 napisał(a)
Aniu gdzie ta Twoja wizytówka ??
w wizytówkach masz tez link w podpisie
ana_art 12:03, 18 lut 2014

Margarete napisał(a)
Ana wizytówka super, tak jak cały twój ogród...........brakuje mi w niej tylko tego ujecia bordowo-rózowych wanilek, najpiekniejszych na całamy ogrodowisku........może będą jako obraz wczesnej jesieni...........
A co to jest za róza w wizytówce w takim pomarańczowym ciepłym kolorze, sliczna, obficie kwitnie i ma takie zdrowo wyglądające ciemne, błyszczące liście...?

Ja zapisuje sie do fanklubu twojego ogrodu, bezsprzecznie.....................że co ? że nie ma takiego fanklubu jeszcze...... to błąd, duży błąd.... TO JA GO WŁASNIE ZAŁOZYŁAM
vanilki bendom wahało mi sie ze z jesienią pójdzie mi gładko ale wcale tak prosto nie jest na szczęście zimy nie bedzie...
ana_art 12:06, 18 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
Domyślam się, że Vanilki będą w jesieni
Buczę dalej.... nie zrobić wcześniej wizytówki.. kwintesencja pięknego ogrodu.... królowo tulipanów... cudnie je masz skomponowane. Ilość bylin zachwyca.. po prostu cudnie. Hortki cudne.... Pod brzózkami trawki jakieś (jakie???) i hosty.. po prostu bomba. I te jasno żółte niskie koło żurawek to co?? Jakaś tawułka? Na razie tyle bo nie mam czasu na siedzenie na forum...
pod brzozami sa rozplenice, stipa i ML, niskie żółte to cypryśnik filifiera aurea ( tak mniemam ze o nie pytasz)
kaisog1 12:06, 18 lut 2014

Aneta uśmiałam się jak zobaczyłam wątek w "projektowym" i pomyślałam sobie, że jak się rozpędzisz to do sąsiadów się przeniesiesz hihihiih
ana_art 12:08, 18 lut 2014

Wieloszka napisał(a)

Szalona jesteś! ALe pracujesz w takim tempie, że chętnie oddam Ci pół mojej do zagospodarowania Kcesz? Te parę kilometrów odległości do pokonania to dla Ciebie pikuś
Wizytówka zachwycająca - jak Twój ogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiosna zachwyca cebulowymi, ale dla mnie hit hitów to lato z trawami!!!! Szacun kobieto
lubie być szalona czasami po złości śpiewam 'jesteś szalona mowię ci'