Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Sebek 16:09, 17 lut 2014

Fajne spotkanie U mnie też krokusy krokusy - co najlepsze posadziłem nad kilkudziesięcioma cebulkami carexy Ice Dance i ich spod nich nie widać, ale ważne, że som
ka1sia 16:39, 17 lut 2014

Wróciliśmy wczoraj ok.19, ja szybciutko do kompa, żeby Ani za spotkanko podziękować, a tu neta nie ma nadrabiam dzisiaj Anuś, dzięki dzięki dzięki!!! Bardzo się cieszę, że udało nam się z Wami troszkę pobyć, jesteście super!
Ania mnie odebrala z miasta, przywiozla do siebie i mówi: teraz będzie wielkie rozczarowanie
chyba oszalała ta Mała Mi, ogród mimo pory roku wspaniały, tyle się już w nim dzieje, kwitną krokusy, ranniki, oczary, tawuły mają małe listeczki, wszystko się budzi do życia, cudnie! I te wielkie kępy traw.... marzenie Mój mąż był zachwycony (powiem Wam w tajemnicy, że nie tylko ogrodem , cytat: Ania to świetna babka ) a ja ten pogląd całkowicie podzielam
No i mam marzenie ...zobaczyć ten ogród w rozkwicie, to musi być raj

Widzieliście co wyprawiał nasz Endo, żeby tylko zostać jeszcze chwilkę ... nam nie wypadało leżeć pod drzwiami, ale nie chciało się odjeżdżać
A, zapomniałam... szłam po nowych schodach i miałam przyjemność obejrzeć co Ania nawyczyniała ze strychem Anuś, Kazek... dobra robota! Wyszło naprawdę fajnie

Jeszcze raz wielkie dzięki a Rzeszów wcale nie tak daleko od Kielc..... i bardzo dobrze!!!
Madzenka 19:00, 17 lut 2014

Sebek napisał(a)
Fajne spotkanie U mnie też krokusy krokusy - co najlepsze posadziłem nad kilkudziesięcioma cebulkami carexy Ice Dance i ich spod nich nie widać, ale ważne, że som

Dobrze że napisałeś.... Mialam wiosna taką rewolucje zrobic.....
malgorzata_s... 19:01, 17 lut 2014

Aniu u mnie dzisiaj łan krokusów oblegany przez pszczoły Wiosna w pełni??? Wiem żeś zajęta bardzo to ci tu pokażę

Madzenka 19:02, 17 lut 2014

Ania a gdzie Ty? Myślalam, że mam dużo do nadrobienia, a tu nic!
Mala_Mi 20:13, 17 lut 2014

Madżen - Jestem, jestem... rano rewizytowałam Was... mam nadzieję, że do każdego zajrzałam, kto do mnie zagląda.... trochę tego sie uzbierało Z ozorem na brodzie latałam po wątkach..
Czasu nie mam bo gościa mam.. a i wnusio dziś kończył pierwszy miesiąc trza było do niego zajrzeć
Potem promanalu szukałam po sklepach, bo sie okazuje, że w butli była końcówka.. i dzień zleciał..

Bogusia, Agnieszka, Anna_g, Mariola, Agnieszka W, Małgosia, Celina - pozdrawiam i cieszę sie, że zaglądacie, chciałam dziś zrobić jakie fotki, ale poleciałam do ogrodu z aparatem.. bez baterii.. i chociaż jak mówi Celina .. biegam do ogrodu w laćkach.. to już nie wróciłam drugi raz

Renia - aż dziwne, że u Ciebie nie ma wiosny, ale moje krokusy rosną co były sadzone wcześniej i tylko botaniczne , może są mniej okazałe od wielkokwatowych, ale za to są pierwsze..

Ania Monte - tak jak wyżej, mała rzecz a cieszy... te ranniki i krokusy są od Hanusi.. więc cieszą podwójnie To roślinki z "duszą " czyli prezenty

Agam - podkarpacie to dość rozległy teren i bardzo różnorodny terenowo...

Bogdzia - każdy sympatyczny gość cieszy

Sebek - będą krokusy gonić do słoneczka i się wychylą pomiędzy trawkami Ja mam tak wszędzie pomieszane..

Małgosiu Ciociu - dziękuję za radosne zdjęcie.. u Ciebie wiosna już jest wiosną U mnie pszczółkom jeszcze zimno

Kas1a - wnioskuję, że nie żałujesz że sie wybrałaś na tę wystawę.. wnioskuję, że eMuś przeżył "gotowanie" mojego eMusia, a Endo chwali sie wszystkim burkom w okolicy medalami
Kielce Rzeszów są bardzo blisko i drogę już znasz Zapraszam na kolory ... a teraz uciekam trochę posiedzieć z gościem

ka1sia 20:24, 17 lut 2014

Anuś, nie żałuję ani troszkę żaluję tylko, że te rzeszowskie wystawy są tylko raz w roku i jeszcze tych 2cm mi szkoda
Przemek przeżył i ma się dobrze, chętnie by przepis wziął
A medalista, jak to medalista...patrzy co by tu zjeść i na kogo naszczekać
Pozdrówka dla całej Rodzinki
ana_art 21:37, 17 lut 2014

Aniu grzecznie odmeldowuje większość wizytówki
Mala_Mi 22:08, 17 lut 2014

Na dobranoc.. mam już cały miesiąc...
Agania 22:13, 17 lut 2014

Ale śliczności Aniu, ja to mam szczęście, jak wpadam do Ciebie to trafiam na małego Feliksa Aleksandra